Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Θρηνούμε τρεις ακόμα νεκρούς από την πολιτική ΤΣΙΠΡΑ και λοιπών προδοτικών κυβερνήσεων.

Σχόλιο ιστολογίου:
την ώρα που οι "σκατόψυχοι" πολιτικοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν τα λεφτά των φορολογούμενων, σε λοταρίες, σε δήθεν κοινωνικά μερίσματα, σε άνεργους νέους (που οι ίδιοι συντήρησαν την ανεργία), οι συνάνθρωποι μας πεθαίνουν ακόμα από το κρύο, αφού η εξίσωση της τιμής πετρελαίου κίνησης με θέρμανσης ουσιαστικά ήταν ένα παραμύθι για μικρά παιδιά.
Το αποτέλεσμα είναι ο κόσμος να μην γεμίζει τις δεξαμενές πετρελαίου για να αντιμετωπίσουν το κρύο και να χρησιμοποιούν οτιδήποτε για να ζεσταθούν, ιδιαίτερα στην επαρχία που οι καιρικές συνθήκες είναι ακραίες.

Τσίπρα είσαι υπεύθυνος για αυτά τα θύματα και μαζί σου όλο αυτό το γελοίο συρφετό που σε πλαισιώνει πολιτικά .... 

Νέα στοιχεία - σοκ για την τραγωδία με τους τρεις νεκρούς στην Κατερίνη



Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την τραγωδία στο κέντρο της Κατερίνης
- Συγγενείς τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς - Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 8 ένοικοι της πολυκατοικίας - Οι άνδρες Πυροσβεστικής έσωσαν από τις φλόγες ένα μωρό

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (17/12/2017) στο κέντρο της Κατερίνης. Φωτιά που ξέσπασε σε πενταώροφη πολυκατοικία στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου παρέσυρε στο θάνατο τρεις ανθρώπους. Πατέρας και κόρη βρήκαν τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις, ενώ ο αδερφός του θύματος εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο διαμέρισμά του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά σε πολυκατοικία. Στο σημείο επιχείρησαν 12 άνδρες της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα. Ωστόσο, οι πυροσβέστες έμελλε να βρεθούν αντιμέτωποι με μία οικογενειακή τραγωδία. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας εντόπισαν απανθρακωμένο έναν 77χρονο. Στη συνέχεια οι πυροσβέστες ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους από το δεύτερο όροφο έναν 81χρονο και μία 43χρονη. Τα δύο θύματα παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική ο θάνατος του 81χρονου και της 43χρονης οφείλεται σε αναθυμιάσεις. Ο πατέρας και η κόρη του φέρεται πως προσπάθησαν να ανοίξουν την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας για να μπει καθαρός αέρας, ωστόσο, εισέπνευσαν τις αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 77χρονος ιδιοκτήτης του 1ου ορόφου κοιμήθηκε και λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του πιθανόν από το υπνοδωμάτιο του.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ο ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, ήταν ο αδερφός του 81χρονου και θείος της 43χρονης που διέμεναν στον πάνω όροφο.
Έσωσαν από τις φλόγες ένα μωρό

Η Πυροσβεστική απομάκρυνε από τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας οκτώ ακόμα ενοίκους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, όπως και ένας πυροσβέστης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι άνδρες της Υπηρεσίας που κλήθηκαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό από την πύρινη πολυκατοικία ένα μωρό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο άτυχος ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος φέρεται να είχε ανάψει κάποιο θερμαντικό σώμα, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Ωστόσο, περισσότερο φως για τα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξουν στα στοιχεία της προανάκρισης.

Πηγή βίντεο: LEFTERIA.BLOGSPOT.GR

Πηγή φωτογραφίων: toanatreptiko.blogspot.gr

1
Βίντεο σοκ από την τραγωδία στην Κατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)