Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η Δημοκρατία της Τσαμουρίας.

Σχόλιο συνεργάτη του ιστολογίου:
H Ελλάδα βάλλεται από παντού, από ανατολάς οι Τούρκοι να διεκδικούν το μισό Αιγαίο και την Θράκη, από βορά οι Σκοπιανοί να διεκδικούν την Μακεδονία και τώρα οι Αλβανοί, διεκδικούν την Ήπειρο. 

Στα πλαίσια των μεθοδεύσεων τους ίδρυσαν και την δημοκρατία της τσαμουριάς.  

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, κάπως έτσι ξεκίνησαν με το Κόσοβο(βέβαια εκεί οι Αλβανοί ήταν η πλειοψηφία 90% του πληθυσμού) και τώρα συζητούν την ένωση τους με την Αλβανία.



 



Ο σύνδεσμος που ακολουθεί είναι αρκετά αποκαλυπτικός για τις βλέψεις των Αλβανών, ιδιαίτερα την εποχή που η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ είναι ανθελληνική αγγίζοντας τα όρια της εσχάτης προδοσίας, αλλά και από τότε που ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα για την ελεύθερη είσοδο των Αλβανών.
 http://www.republicofchameria.org/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)