Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Μια μεγάλη μούντζα στα μούτρα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλιο ιστολογίου:
είχαμε παρεξηγήσει το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά από αυτό μπορούμε να υποθέσουμε με μεγάλη σιγουριά ότι σκέφτεται και συμμερίζεται το λαό.
Είναι γεγονός ότι ο Χρ. Σπίρτζης για να αποτρέψει τις μούντζες κατά την οδήγηση και τους διαπληκτισμούς μεταξύ των οδηγών, προτίμησε να τρώει ο ίδιος τις μούντζες και οι συνάδελφοι του Υπουργοί και Βολευτές της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Μαζί με το μεγάλο εύγε που απονέμουμε στον υπουργό, του προσφέρουμε απλόχερα και χωρίς κανένα δισταγμό την μεγαλοπρεπέστατη μούντζα του Ελληνικού λαού:  

«Η εθνική μας μούντζα»!..

ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.


Υ.Γ. θα μπορούσε το διεστραμμένο- ανώμαλο ΣΥΡΙΖΑ να μας κάνει ηθική διδασκαλία και τρόπους καλής συμπεριφοράς; 
Ας πάνε να γλύψουν τους θεσμούς (όπως τους αποκαλούν), να γονατίσουν στα πέντε (και το κεφάλι μαζί) και μην αναρωτιούνται γιατί οι μούντζες και οι κατάρες από κάθε πονεμένο Έλληνα απευθύνεται στα μούτρα τους.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ ΜΕ ΘΕΣΜΟΥΣ
Ο νέος ΚΟΚ κάνει παράβαση και την... μούντζα -Τέλος η έκπτωση 50% για πληρωμή κλήσης εντός 10ημέρου

Φωτογραφία: Youtube
Φωτογραφία: Youtube

Εφεξής ακόμη και οι... ευγενείς χειρονομίες μεταξύ επαγγελματιών οδηγών, όπως η ελληνοπρεπέστατη μούντζα, θα θεωρούνται παράβαση σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, όπως ενημέρωσε ο Χρ. Σπίρτζης.
Ο υπουργός Μεταφορών και υποδομών που συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των θεσμών εξήγησε ότι ο νέος ΚΟΚ δεν είνα μνημονιακή υποχρέωση και δεν συζητήθηκε με την τρόικα.
Σημείωσε ωστόσο ότι θα δημιουργηθεί Ενιαία Βάση Δεδομένων για οχήματα (με στοιχεία από Δημόσιας Τάξης, ΑΑΔΕ, Μεταφορών) και Βάση Δεδομένων για Οδηγούς, οι οποίες θα διασταυρώνονται και θα "επικοινωνούν" μεταξύ τους
Επίσης επανέλαβε ότι θα ισχύει κλιμάκωση προστίμων ανάλογα με εισόδημα του παραβάτη – μέτρο που έχει προκαλέσει την οργή της αντιπολίτευσης.
Ο Χρ. Σπίρτζης ενημέρωσε επίσης ότι καταργείται η έκπτωση 50% που ίσχυε ως σήμερα για πληρωμή κλήσης εντός 10ημέρου
Θα υπάρξει ακόμη κατηγοριοποίηση των παραβάσεων ανάλογα με την επικινδυνότητα και την αντικοινωνική συμπεριφορά. Κάπου εκεί, ενημέρωσε ότι θα συνιστούν ειδική παράβαση οι χειρονομίες (π.χ. μούντζες) από επαγγελματίες οδηγούς.
Κατά τα λοιπά ο Χρ. Σπίρτζης είπε πως στις αρχές του 2019 θα τεθούν σε εφαρμογή τα αναλογικά, ηλεκτρονικά διόδια σε όλους τους οδικούς άξονες και ο σχετικός διαγωνισμός θα προκηρυχθεί εντός του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)