Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Τα κατάφερε πολύ καλά το ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί ο κόσμος τραπεζικές κάρτες.

Σχόλιο ιστολογίου:
το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ μονάχα σε απολυταρχικά καθεστώτα το συναντάμε, έκλεισε τις τράπεζες, μας έκανε ζητιάνους για να πάρουμε τοις οικονομίες μας, επέβαλλε την χρήση των τραπεζικών καρτών με τεχνάσματα του τύπου λοταρίες και αφορολόγητο. 
Χαρίζει την δημόσια περιουσία και αρπάζει τις περιουσίες του λαού με συνοπτικές διαδικασίες, τι χειρότερο θα μπορούσε να έχει η χώρα; Γεμίσαμε προδότες ...



ΑΥΞΗΣΗ 40%

Εκτίναξη των αγορών το 2017 με τη χρήση καρτών -Στα 23 δισ. ευρώ ο τζίρος




Φωτογραφία: Eurokinissi


Με εντυπωσιακή αύξηση άνω του 40% αναμένεται να κλείσει η φετινή χρονιά στη χρήση του πλαστικού χρήματος.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, θα συνεχιστεί το ανοδικό σερί των δύο τελευταίων ετών, μετά την επιβολή των capital controls. Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», οι τράπεζες εκτιμούν ότι η καταναλωτική δαπάνη με κάρτες θα αγγίξει στα τέλη του 2017 τα 22-23 δισ. ευρώ, από 15,5 δισ. ευρώ που ήταν το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)