Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Τσίπρας: Η βία δεν πρέπει να είναι το μέλλον της Ευρώπης

TSIPRAS«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον γερμανικό λαό. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να είναι η βία το μέλλον της Ευρώπης» τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

huffingtonpost.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
το είδαμε κι αυτό, μιλά και ο πρωθυπουργός μας από το Twitter, ο μεγάλος ηγέτης που έγραφε πριν λίγες ημέρες το Spiegel.
Τώρα μετά από αυτά τα βαρυσήμαντα τσιουρίσματα μπορούμε να αναρωτηθούμε  πόση βία έχει εισπράξει ο Ελληνικός λαός από την Ευρώπη; πόση βία από τους πολιτικούς ακόμα και από τον "φιλελεύθερο - αριστερό" Τσίπρα, πόσες παραβιάσεις του Συντάγματος της Ελλάδος, πόσες δίκες ενίσχυσαν την Αντισυνταγματικότητα, πόσα ανθρώπινα δικαιώματα καταπάτησαν; 
Κυρ. Τσίπρα, μία συμβουλή, η βία φέρνει βία και εσύ εξασκείς την μέγιστη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)