Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ!!!ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Στο πρώτο στάδιο προσπάθησαν να μας κάνουν μπαταχτσήδες με παράλογους φόρους, κατι που χθες το Δ.Ν.Τ  (για τα μάτια του κόσμου) παραδέχθηκε ως λάθος.
Ομως η δήμευση δεν ηταν αρκετή και ο νέος γκαουλάιτερ Βενιζελος σκεφθηκε, μεθόδευσε κι εφήρμοσε το χαράτσι για να γινει αρεστός στους δυνάστες.
Στις 3 Φεβρουαρίου 2011 έγραφα 
-Στην κατάργηση των αντικειμενικών αξιών και την αντικατάστασή τους με αγοραίες τιμές προχωράει το υπουργείο Οικονομικών. Ερχονται υπέρογκες αυξήσεις, ακόμα και πάνω από 200%, στις φορολογικές αξίες των ακινήτων, που θα συμπαρασύρουν τους φόρους μεταβίβασης, κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών, το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και ΤΑΠ.
 
-Αν προσθέσουμε σε αυτό την μείωση των μισθών, έχουμε de facto έμμεση δήμευση των περιουσιών! Το πουλάς, αν έχει κανείς λεφτά να το αγοράσει ή το χάνεις! Για να καταλάβουμε, κάτι ανάλογο έχουν εφαρμόσει κι οι Τούρκοι στους Κωνσταντινουπολίτες για να τους υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.

1. Απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από την επιβολή ΦΠΑ 19% από την πρώτη Ιανουαρίου 2006 για όλες τις νεόδμητες κατοικίες και των οικοπέδων που δίνονται ως αντιπαροχή

2. Παράλληλα αύξησε κατά 15% το αφορολόγητο όριο για την αγορά πρώτης κατοικίας. Το Νομοσχέδιο προβλέπε επίσης την αύξηση σε 100.000 ευρώ του αφορολόγητου για τις γονικές παροχές, και τον τετραπλασιασμό στα 80.000 ευρώ από 20.000 ευρώ, του αφορολόγητου για τις κληρονομιές, ενώ καταργείται σταδιακά ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου.


dynati-ellada.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)