Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Στην Κύπρο κόβουν φόρους

Και προαναγέλλουν ότι θα κόψουν κι άλλους

Την έκτακτη εισφορά που είχε επιβληθεί το 2011 κόβει η Κύπρος, ενώ προαναγγέλλεται περαιτέρω μείωση του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας (που έχει ήδη μειωθεί).
Λεπτομερέστερα, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη (φωτογραφία), "η κυβέρνηση, διατηρώντας τη συνετή δημοσιονομική πολιτική, θα αποδίδει στους φορολογούμενους τα οφέλη που προέκυψαν ο την ανάπτυξη της οικονομίας". Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβ. Νεοφύτου δήλωσε ότι ακολουθεί η περαιτέρω μείωση του μείωση του φόρου ακίνητης ιδιοκτησίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος βγήκε με επιτυχία από το μνημονιακό καθεστώς ελεγχόμενου δανεισμού φέτος το Μάρτη, ενώ η οικονομική της ανάπτυξη το πρώτο τρίμηνο του 2106 ήταν η κορυφαία στην Ευρωζώνη και τρίτη στην Ευρώπη.
ΑV


infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)