Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Tρ. Πειραιώς: Είσοδος στο mobile banking με το αποτύπωμά σαςΑποτέλεσμα εικόνας για ανοιχτή παλάμη Σχόλιο ιστολογίου:
Η δικιά μας απάντηση στην Τράπεζα Πειραιώς, μούντζα Banking, με τεχνολογία αιχμής και για κάθε απαίτηση, τραπεζική και κυβερνητική.
Το αποτύπωμα μούντζας από όλους τους αγανακτισμένους και αδικημένους Έλληνες, είναι μια πρωτοπόρα κίνηση που θα επιλύσει κάθε περαιτέρω αξίωση των τραπεζών και θα καλύψει τα κενά ασφαλείας των πλαστικών καρτών. Με σύνθημα το  μούντζα Banking μπορεί ο καθένας μας να χαιρετήσει τα τραπεζικά στελέχη, τον ταμία στα γκισέ των καταστημάτων, τους πολιτικούς που νομοθετούν ληστρικούς φόρους και ταυτόχρονα να ελέγξει ολόκληρο το ιστορικό από τις μηδενικές του καταθέσεις. Τι κι αν ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό ο γείτονας μας, τι κι αν οι άνεργοι ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια, τι κι αν έχουν αυτοκτονήσει περισσότεροι από 10 χιλιάδες συμπολίτες μας τα τελευταία χρόνια, τι κι αν το 50% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, το μούντζα Banking δημιουργήθηκε ιδιαίτερα για την τράπεζα Πειραιώς - την δικιά σας τράπεζα...Αποτέλεσμα εικόνας για ανοιχτή παλάμηΗ Τράπεζα Πειραιώς εμπλουτίζει περαιτέρω τις δυνατότητες του winbank mobile banking App με τη νέα λειτουργικότητα one touch για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.


Τo one touch παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να συνδέεται στο winbank mobile banking App απλά με το δακτυλικό του αποτύπωμα διατηρώντας παράλληλα το επίπεδο ασφάλειάς του στο μέγιστο βαθμό.


Η εφαρμογή winbank mobile banking απευθύνεται τόσο στον ιδιώτη όσο και στην επιχείρηση παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα συναλλαγών και υπηρεσιών.


Ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του ή να πραγματοποιεί τις τραπεζικές συναλλαγές του από την συσκευή του, απλά και γρήγορα όπου και αν βρίσκεται με την μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμα και εν κινήσει.


Επιπροσθέτως, με την εφαρμογή winbank mobile banking App τα έξοδα των συναλλαγών είναι χαμηλότερα απ' ότι εάν ο χρήστης επισκέπτεται τραπεζικό κατάστημα, ΑΤΜ ή μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών easypay.Οι συναλλαγές


Ειδικότερα ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει από το κινητό ή το tablet του πλήθος συναλλαγών όπως:* Υπόλοιπα και κινήσεις λογαριασμών, καρτών και δανείων


* Φόρτιση προπληρωμένων καρτών


* Μεταφορές


* Πληρωμές


* Έκδοση & πληρωμή e-Παραβόλου


* Εμβάσματα


* Χρηματιστηριακές συναλλαγές


* Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας


Η λειτουργικότητα one touch διατίθεται για συσκευές που διαθέτουν σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID/Fingerprint Scanner) με λειτουργικά iOS & Android.Για τις υπόλοιπες συσκευές, παρέχεται η δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης "quick login" με χρήση 4-ψήφιου PIN της επιλογής του χρήστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)