Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Νέες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στη Γερμανία

Νέες σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στη ΓερμανίαΗ αστυνομία διευκρίνισε ότι ερευνά προκειμένου να εξακριβώσει εάν οι δράστες στόχευαν επίσης να τις ληστεύσουν
Είκοσι έξι γυναίκες, που παρακολουθούσαν ένα φεστιβάλ μουσικής στο Ντάρμστατ κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση, ανακοίνωσε η αστυνομία που προσήγαγε και στη συνέχεια άφησε ελεύθερους τρεις Πακιστανούς.

AdTech Ad
Η αστυνομία του Ντάρμστατ διευκρίνισε ότι προς το παρόν έχουν κατατεθεί συνολικά 14 μηνύσεις. Το πρωί της Τρίτης (31/05), ένας προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 18 θύματα.


Στις μηνύσεις «επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις ίδιες, οι άνδρες προέρχονται από τη Νότια Ασία», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας με το οποίο γνωστοποιήθηκε η σύλληψη τριών Πακιστανών. Λίγο αργότερα, οι αρχές ανακοίνωσαν την αποφυλάκισή τους, χωρίς να υπεισέλθουν σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η υπόθεση αυτή επανέφερε στο προσκήνιο τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, οι οποίος αποδόθηκαν από την αστυνομία σε μετανάστες από τη Βόρεια Αφρική. Τα γεγονότα αυτά είχαν προκαλέσει σοκ στους Γερμανούς μεσούσης της προσφυγική κρίσης.
Στο Ντάρμστατ, τα θύματα περιέγραψαν ένα παρόμοιο σενάριο κι αφηγήθηκαν ότι τους περικύκλωσαν άνδρες οι οποίοι άρχισαν να τις θωπεύουν. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι ερευνά προκειμένου να εξακριβώσει εάν οι δράστες στόχευαν επίσης να τις ληστεύσουν.

Όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 400.000 άνθρωποι συμμετείχαν στο φεστιβάλ μουσικής του Ντάρμστατ το οποίο διεξήχθη το διάστημα από την 26η ως και την 29η Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)