Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Οἱ 2 προφητεῖες: α) γιά τήν καταστροφή τοῦ 1/3 τῆς γῆς καί τό ρωσικό ὑπερόπλο: "Σατανᾶς 2", β) καί γιά τήν Πόλη! Νικόλαος Σωτηρόπουλος (βίντεο)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggOP8EhrOjAE0fLAFH7rL2VhEIyuox7_wSXBovslo0LOUX3QvcWK_PyaLSJhLckkr3TIoZahDLI37N-Croag8T2MZlhSPHnFBb5KqF3DWc5uLLlk7xH255BjV17OYzCngeCg-LrYslZ1Q/s1600/metafysika.gr.jpg 
 Ἀκολουθεῖ βίντεο:




Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=3Rpf2c_hSBU
Σχόλιο ιστολογίου:
δεν είναι ο φόβος από τις προφητείες που μας κυριεύει, είναι η απομάκρυνση μας από τις πραγματικές αξίες της ζωής, με κυρίαρχη απώλεια της ελευθερίας. Εκλείπει ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή, ενώ επικρατεί το ψέμα και η υποκρισία....

2 σχόλια:

  1. μετα Χριστο προφητης,γαιδαρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν είστε Χριστιανός τότε πιστεύεται στην Αγία Γραφή και μέσα σε αυτή αναφέρεται η αποκάλυψη του Ιωάννη, δεν νομίζουμε ότι το Θεόπνευστο βιβλίο της αποκάλυψης το έγραψε ένας "γάιδαρος".
    Φυσικά κανένας Χριστιανός δεν αμφισβητεί την Θεία επενέργεια και τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος που δόθηκαν στον Αγίους της εκκλησίας μας. Κανείς δεν αναφέρει τους Αγίους "γαιδάρους" όπως το κάνετε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)