Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο Π. Καμμένος ομολόγησε ότι ψήφισε εγκληματική διάταξη. Θα συλληφθεί ;;;

Σχόλιο ιστολογίου:
Στα τέσσερα έλεγαν και τώρα είναι στα πέντε (μαζί και το κεφάλι). Θα επιθυμούσαμε να θυμίσουμε στον Παναγιώτη Καμμένο ότι όσοι τον ψήφισαν κύριο γνώμονα είχαν ότι οι ΑΝΕΛ θα δημιουργούσαν μια ισορροπία μεταξύ της Αριστεράς και των αντεθνικών θέσεων τους. Η αποδοχή όλων των μνημονίων από ένα "αντιμνημονιακό" κόμμα δηλώνει την εσχάτη προδοσία τους, την ύπουλη πολιτική τους καθώς και την αρπαγή της εξουσίας με τα ψέματα. Μπορεί κανείς από την συμμορία των 300 να μην έχει κυρώσεις για τις υποσχέσεις και την πολιτική που διέδιδαν ότι θα είχαν πριν τις εκλογές, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα αποδοθεί η δικαιοσύνη, επειδή αυτοί οι "σωτήρες" κατέστρεψαν την οικονομία, εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό μα το χειρότερο δεν είχαν ίχνος ντροπής για τα ψέματα τους και εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους.
Εάν έχει μείνει λίγη "τσίπα" μέσα του ο Παναγιώτης θα πρέπει να επανορθώσει, αλλιώς τον περιμένει ότι και τους υπόλοιπους που ο ίδιος κατακεραύνωνε...



Ο Πάνος Καμμένος είναι ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Μιλώντας σήμερα από τη Σύρο, ομολόγησε πως η αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά αποτελέι μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική. Πάρα ταύτα όμως την ψήφισε και παραβίασε έτσι εν γνώση του το Σύνταγμα που ορκίστηκε ότι θα υπακούσει (Άρθρο 59Σ) και διέπραξε αδίκημα. ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ;;;
Δείτε ΕΔΩ τις επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία από την αύξηση του ΦΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)