Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αφίσες στην Αθήνα καλούν τους Έλληνες να μην ασχολούνται με το Αιγαίο


Σχόλιο ιστολογίου:
Τουρκολάγνοι δήθεν αντιφασίστες στην Αθήνα, φαίνεται τα 400 χρόνια Τουρκικής σκλαβιάς δεν τους έφτανε, τώρα ζητούν κι άλλη. 
Αναρωτιόμαστε ποιος χρηματοδοτεί αυτά τα υποκείμενα; Λέτε να κρύβονται οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας;
Τις κολλούν αυτοαποκαλούμενοι «αντιφασίστες»…
hellas panorΤην ημέρα που ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντούσε τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, αυτοαποκαλούμενοι «αντιφασίστες» γέμισαν δρόμους της Αθήνας με αφίσα, η οποία έλεγε πως κακώς θεωρούμε παραβίαση του Εθνικού Εναέριου Χώρου την πτήση τουρκικών αεροσκαφών μεταξύ 6 και 10 μιλίων στα νησιά του Αιγαίου.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι πουθενά στον κόσμο δεν ισχύει κάτι τέτοιο και κακώς η Ελλάδα αναχαιτίζει τα τουρκικά αεροσκάφη!

Επιπλέον αφήνουν να εννοηθεί πως όποιος ασχολείται με τα εθνικά θέματα, είναι φασίστας. Αντιλαμβάνεστε τον πόλεμο που δέχεται η ελληνική κοινωνία και ειδικά οι νέοι άνθρωποι, προκειμένου να απεμπολήσουν την ελληνική ιδιοσυγκρασία.
Η Ελλάδα όρισε τον εναέριο χώρο της στα 10 ναυτικά μίλια με Προεδρικό Διάταγμα του 1931.

Prisonplanet.gr

2 σχόλια:

  1. γιατι ασχολειται κανεις αθηναιος με το αιγαιο?μονο με με το νεο samsung smartphone ασχολουνται,την φεη,την μενεγακη,το γρηγορη,και και τα υπολοιπα τηλεοπτικα μπαζα,σιγα μην νοιαστουν,αλλωστε απο την καταντια τους εχουν προπολου καει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kallistratos fm είναι πικρή η αλήθεια, ξέρεις οι Γάλλοι έχουν κάτι αφίσες με το πως διαμαρτύρονται για τα μέτρα που δείχνει την αντίθεση με τους Έλληνες: οι Γάλλοι τα καίνε στις μάχες με τις δυνάμεις καταστολής και οι Έλληνες με φραπέ αραχτοί....
    Ευτυχώς που η κυβέρνηση κάνει διαπραγματεύσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)