Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Άγριο ξύλο στην Ειδομένη και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου (φωτο)

Άγριο ξύλο στην Ειδομένη και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου (φωτο)Περίπου 13.000 πρόσφυγες έχουν εγκλωβιστεί στον καταυλισμό της Ειδομένης αναμένοντας πότε θα ανοίξουν τα σύνορα για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Κάποιοι από τους πρόσφυγες παραμένουν στην Ειδομένη έως και δύο εβδομάδες. Όλοι έχουν να αντιμετωπίσουν την εξαθλίωση, τις κακές καιρικές συνθήκες, την πείνα, τις ιώσεις, την κούραση.



Οργή και θυμός από την κατάσταση που βιώνουν δεν ήταν δύσκολο να ξεσπάσουν… Κάποιοι από τους πρόσφυγες πιάστηκαν στα χέρια, τον μόνο τρόπο που είχαν για να εκφράσουν όλη την καταπιεσμένη κούρασή τους. H Daily Mail καταγράφει τις εικόνες.
31FCDC0F00000578-0-image-a-65_1457449043943

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)