Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

H απάντηση μας για το Αραβόφωνο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 σε φιλικό μας ιστολόγιο.

Στην προσπάθεια μας να προσθέσουμε σχόλιο στην ανάρτηση http://dynati-ellada.com/index.php/epikairotita/item/12193-aravofono-deltio-eidiseon-apo-tin-ert
από το φιλικό μας ιστολόγιο "ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ" και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να το αποστείλουμε, αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε.



Αγαπητοί φίλοι στο ιστολόγιο "ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ" τώρα θεωρούμε φυσιολογικό να βλέπουμε καθημερινά δελτία ειδήσεων στην αραβική γλώσσα και μετάφραση στα Ελληνικά; Είναι φυσιολογικό αυτό που γράφει το κείμενο της ανάρτησης σας: "Η ΕΡΤ στις υπηρεσίες των προσφύγων και μεταναστών ...", δηλαδή οι άνθρωποι που μένουν στα τσαντίρια μπορούν να δουν τηλεόραση, αναρωτιόμαστε έχουν εκεί ρεύμα, έχουν τβ στην Ειδομένη; 

Η ΕΡΤ άραγε σε ποιανού τις υπηρεσίες έπρεπε να είναι;
Είναι ντροπή μας να ανεχόμαστε τέτοιες βαρβαρότητες, είμαστε συνένοχοι όταν αποδεχόμαστε να γινόμαστε εμείς ξένοι στην ίδια μας την χώρα, είναι ντροπή της ΕΡΤ να μας κάνει πολίτες τριτοκοσμικής χώρας, ιδιαίτερα σε όσους την υποστήριξαν κατά το κλείσιμο της από την κυβέρνηση της ΝΔ. Όταν εμείς της δώσαμε φωνή την στιγμή που η κυβέρνηση την είχε κόψει, είχαμε μόνιμα προσαρτημένη στη σελίδα μας την διαδικτυακή ενημέρωση και τον αγώνα που έκαναν οι απολυμένοι της ΕΡΤ.

Ντρεπόμαστε για αυτή την κατάντια της ΕΡΤ, ντρεπόμαστε που υποστηρίξαμε αυτό το "τέρας" που ονομάζεται ΕΡΤ, και που αυτές οι ειδήσεις είναι μόνο η αρχή, αύριο θα ακούμε ειδήσεις στα Κινέζικα, στα Αλβανικά, στα Αφρικάνικα και όλες τις άλλες γλώσσες των Αραβικών κρατών; 

Σαν Έλληνες πολίτες δεν νιώθουμε μόνο ταπείνωση αλλά και αηδία για αυτά τα δελτία ειδήσεων, που αμφισβητούμε ότι τα βλέπουν από αυτούς που δήθεν απευθύνονται. Είναι η υποταγή μας στην πολιτική "ανοιχτών συνόρων" του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που κατάφερε μόνο να εγκλωβίσει στην Ελλάδα χιλιάδες ανθρώπους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (hotspot) ενώ γνώριζαν από την αρχή ότι δεν θα απορροφηθούν στην Βόρεια Ευρώπη, όπως κάποιοι τους υπόσχονταν. 

Με το πρόσχημα του ανθρωπισμού η Ελλάδα μετατράπηκε από χώρα σε τόπο συλλογής και αποθήκευσης λαθρομεταναστών, Τζιχαντιστών, πρακτόρων της Τουρκίας και ποιος ξέρει τι άλλο έχει εισέλθει στη χώρα. 

Αν αυτές οι δύο κυβερνήσεις (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν τους πονεμένους ανθρώπους από την Συρία, θα έπρεπε να φωνάξουν δυνατά, να σταματήσει ο πόλεμος στη χώρα τους, κανείς από αυτούς τους Σύριους πρόσφυγες δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι του και να εγκλωβιστεί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Ελλάδα. 

Επίσης αφού η Γερμανία λέει ότι τους θέλει, να ναυλώσουμε πλοία και να τους στείλουμε στην Μέρκελ και ας έχον κλείσει τα σύνορα τους οι διπλανές μας χώρες  (Αλβανία, Γιουγκοσλαβία, Βουλγαρία), υπάρχει και η θαλάσσια οδός.

Με εκτίμηση και φιλία ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.


1 σχόλιο:

  1. Συμφωνουμε απολυτα....
    Τα ειπατε ολα παιδια.

    Θα αναρτηθει Δευτερα πρωι 10.30πμ

    Και η προκληση ειναι ακομα μεγαλυτερη καθως επιλέχθηκε συμβολικά το τριήμερο της εθνικης μας επετείου για να γινει αυτη η πραξη...
    Οι ηρωές μας έδωσαν το αίμα τους για να απαλαχθεί η πατρίδα μας απο τους ισλαμιστές και οι σύγχρονοι προδότες με ανίερο τρόπο καταργούν στην πράξη τον ιερό αγώνα του 1821...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)