Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Βρυξέλλες: Βίδες, καρφιά και μεταλλικά αντικείμενα στα σώματα των θυμάτων (ανατριχιαστικές εικόνες)

Βρυξέλλες: Βίδες, καρφιά και μεταλλικά αντικείμενα στα σώματα των θυμάτων (ανατριχιαστικές εικόνες)Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι γιατροί του νοσοκομείου Gasthuisberg στο Louvain του Βελγίου, από τα αιχμηρά αντικείμενα που επί δύο ημέρες αφαιρούν από τα σώματα των θυμάτων της διπλής βομβιστική επίθεσης το πρωί της Τρίτης (22/3) στο αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών.

Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις αξιωματούχου του υπουργείου Υγείας του Βέλγιου, ότι στη βόμβα που πυροδοτήθηκε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, οι δράστες είχαν τοποθετήσει, βίδες, καρφιά, γυαλιά και μεταλλικά
θραύσματα, με στόχο να μεγιστοποιήσουν το φρικτό αντίκτυπο των βομβιστικών επιθέσεων και να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερα θύματα.

AdTech Ad
Source: Reuters.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)