Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ξεσηκώθηκαν οι πρόσφυγες:Εκαψαν σημαία της Ε.Ε. σε πορεία τους

Ξεσηκώθηκαν οι πρόσφυγες:Εκαψαν σημαία της Ε.Ε. σε πορεία τουςΈκαναν πορεία από τον Πειραιά στην Ομόνοια
Έκαψαν σημαία της ΕΕ έξω από τα γραφεία της Κομισιόν - Οι περίπου 2.000 διαδηλωτές ξεκίνησαν από τον Πειραιά φωνάζοντας συνθήματα κατά του κλεισίματος των συνόρων - Ένταση και στη Μόρια της Λέσβου
Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, πρόσφυγες και μετανάστες που ανέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρόμενοι για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο. Νωρίτερα είχε λάβει χώρα μεγάλη διαδήλωση στην Ομόνοια.

Μεταξύ των διαδηλωτών υπήρχαν και πολλές γυναίκες με μωρά στην αγκαλιά, αλλά και μικρά προσφυγόπουλα που ένωσαν τις φωνές τους με τους γονείς τους ενάντια στα κλειστά σύνορα.

Η πορεία έφτασε στη Βουλή των Ελλήνων και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με τους δρόμους στο κέντρο να κλείνουν σταδιακά. Εκεί οι διαδηλωτές σχημάτισαν ανθρώπινη ασπίδα και συνέχισαν. Με βάση τα καλέσματα που έχουν απευθυνθεί η κινητοποίηση γίνεται ενάντια στην «επαίσχυντη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας» και στο νομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή από την κυβέρνηση το οποίο προωθεί συγκεκριμένες ρυθμίσεις για την εφαρμογή της ανωτέρω συμφωνίας.

Όταν το γκρουπ των διαδηλωτών έφτασε έξω από τα γραφεία της Κομισιόν, κάποιοι από αυτούς έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

tilegrafima.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
ένα εύλογο ερώτημα είναι, πως αυτοί οι άνθρωποι οργανώθηκαν τόσο καλά, πως γνώριζαν που θα πήγαιναν, ποιος τους υποκινεί; 
Είναι ένα στημένο παιχνίδι, ενάντια του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)