Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Σπάρτης Ευστάθιος: ”Υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού της χώρας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σπάρτης κ.Ευστάθιος μιλώντας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, σημειώνει πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε συνδέοντας την αμνησία σε θρησκευτικά και εθνικά θέματα με την πτώση και την απώλεια.
Τονίζει μάλιστα ιδιαίτερα ότι οι Ήρωες του 1821 είχαν διττή προσωπικότητα, εθνική και θρησκευτική και ως τέτοιους πρέπει να τους θυμόμαστε και να τους τιμούμε.
Ο κ. Ευστάθιος μιλά και για την οικονομική κρίση εκτιμώντας πως δεν θα αργήσει κάτι που ο ίδιος φοβάται από χρόνια: μια κοινωνική αναστάτωση με ρίζα στην δολερή διχόνοια που γεννά η τεράστια ανεργία κυρίως των νέων ανθρώπων. Θεωρώντας περίπου βέβαιη αυτήν την εξέλιξη καθηλώνει όταν εύχεται «τουλάχιστον ας είναι αναίμακτη».

Τέλος, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης αναφέρεται και στο προσφυγικό παρουσιάζοντας τη δική του εκτίμηση για το θέμα. Δεν πρόκειται, λέει, τόσο για θύματα πολέμου που φτάνουν εδώ διωκόμενοι και φοβούμενοι μην πεθάνουν στην πατρίδα τους αλλά για όργανα ενός σχεδίου αλλοίωσης του Ευρωπαϊκού πληθυσμού αρχής γενομένης από τον Ελληνικό.

«Οι Ευρωπαίοι δεν μας αγαπούν», συνεχίζει. Η Ελλάδα είναι από το Θεό φτιαγμένη να δίνει τα φώτα γι’ αυτό θέλουν να τη σβήσουν, καταλήγει.
Περισσότερα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...


vimaorthodoxias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)