Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, (βιντεο)

Σχόλιο ιστολογίου:
ευχαριστούμε πολύ τον φίλο κ. Νικόλαο Χειλαδάκη για την στήριξη του στον αγώνα κατά της κάρτας πολίτη. 
Η οργανωτική επιτροπή μας ενημέρωσε ότι έχει έρθει σε επαφή με τους αγρότες για να ανοίξουν τα μπλόκα τους σε όλη την Ελλάδα και να παρευρεθούν όσοι επιθυμούν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση.
Συγκεκριμμένα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Λάρισας κ. Σιδηρόπουλος Χρήστος καθώς και τα σωματεία και  αγροτικοί συνεταιρισμοί μας διαβεβαίωσαν ότι θα διευκολύνουν και συμπαρίστανται στον αγώνα.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, (βιντεο)Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πήραμε αυτό το βίντεο – πρόσκληση για την συγκέντρωση που θα γίνει στα Προπύλαια την Κυριακή 7  Φεβρουαρίου και ώρα 15. μ.μ εναντίον της κάρτας και του ηλεκτρονικού φακελώματος των Ελλήνων πολιτών
Μετά το πέρας των ομιλιών θα εξελιχθεί πορεία στην Βουλή των Ελλήνων, (πλατεία Συντάγματος) στην Αθήνα.

Έχουμε γράψει και σε αυτή την ιστοσελίδα πολλά άρθρα για τα… «αγαθά» της ηλεκτρονικής υπερκάρτας και το πόσο επικίνδυνη είναι όχι μόνο για την κατάλυση των στοιχειωδών ελευθερίων του ανθρώπου, αλλά ακόμα και για την εκμηδένιση κάθε ανθρώπινης αξίας καθώς οι άνθρωποι δεν θα υπάρχουν σαν πρόσωπα αλλά μόνο άψυχα διαβολικά νούμερα.

Καιρός να φανεί η δύναμη όσων αντιστέκονται!


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)