Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

«Ποιος θα εμπιστευτεί το ΝΑΤΟ μετά από αυτό που κάναμε στη Λιβύη;»

Οι αεροπορικές επιδρομές στη Λιβύη επιβεβαίωσαν την πλήρη αποτυχία του ΝΑΤΟ με την ανατροπή του Καντάφι, δήλωσε ο τέως Πρόεδρος της επιτροπής των μυστικών υπηρεσιών του Κογκρέσου των ΗΠΑ, Pete Hoekstra.
«Η Λιβύη μετατράπηκε σε αποτυχημένο κράτος όταν το ΝΑΤΟ βοήθησε τους ισλαμιστές ενάντια στον Καντάφι και μετά άφησε τη χώρα στην τύχη της» δήλωσε σε συνέντευξη του στο Fox News.

«Η ροή προσφύγων αυξήθηκε προς τη Ευρώπη, οι επιθέσεις τρομοκρατών επεκτείνονται όλο και περισσότερο γεωγραφικά, η Συρία συνεχίζει να ματώνει και πέρα από αυτά η Χίλαρι Κλίντον έφερε ως παράδειγμα επιτυχίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, την αποτυχία στη Λιβύη» δήλωσε ο ίδιος.
Ο Καντάφι σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν αξιόπιστος συνομιλητής των ΗΠΑ ενάντια στον ισλαμικό φονταμενταλισμό και μετά τη δολοφονία του «οποιοσδήποτε ηγέτης πρέπει πραγματικά να αναρωτηθεί: Πως μπορεί να πιστεύει κάποιος στο ΝΑΤΟ και στη Δύση;» λέει ο Hoekstra ερμηνεύοντας με αυτό τον τρόπο τη στάση του Άσαντ συνολικά στα χρόνια του εμφυλίου της Συρίας και της προσέγγισης του με τη Μόσχα.

tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)