Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Σχόλια και Βίντεο από την συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη. Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θεσσαλονίκη 28 Φεβρουαρίου 2016

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα και την Νέα τάξη Πραγμάτων.

Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι συμμετείχαν πιστοί του Πάτριου αλλά και του Νέου ημερολογίου.
Κοινός ο αγώνας σε τέτοιες περιστάσεις. Μίλησαν αρκετοί ομιλητές, ανάμεσα τους και αγιορίτες. Έντονη η παρουσία της νεολαίας.




Παρά το ότι η εκδήλωση κράτησε πάνω από 2μιση ώρες, ο λαός που συμμετείχε πραγματοποίησε αυθόρμητα πορεία στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα όπως:


ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει,  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΧΙ,  στην Κάρτα,  του Πολίτη
Ελληνορθοδοξία,  η πιο τρανή αξία
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ,  Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ
Μασόνοι Προδότες Πολιτικοί
Την ταυτότητα την νέα,  ΔΕΝ την θέλει η νεολαία
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.



Εκφράζουμε την χαρά μας που ο κόσμος παίρνει την πρωτοβουλία και βγαίνει "στο δρόμο", παραγκωνίζοντας τις όποιες διαφορές. 
Οι στιγμές για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, τόσο λόγω του κινδύνου ισλαμοποίησης, όσο και των ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς  (τραπεζικές κάρτες, αχρήματη κοινωνία, ΑΜΚΑ, Κάρτα Πολίτη) 

Παραθέτουμε πρόχειρο δίλεπτο βίντεο από την αυθόρμητη πορεία που ακολούθησε :


https://www.youtube.com/watch?v=gnPIqyYMMBA&feature=youtu.be 


Διευκρίνηση: 
Τόσο η πορεία όσο και τα συνθήματα που ακούστηκαν σε αυτήν, προέκυψαν τελείως αυθόρμητα και φυσικά εξέφραζαν αφενός την συσσωρευμένη οργή του κόσμου ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που προωθεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα το οποίο μας οδηγεί στην ηλεκτρονική σκλαβιά, 
αφετέρου την βέβαιη πεποίθηση του κόσμου ότι η πατρίδα μας πρέπει να μείνει Ορθόδοξη και Ελληνική. 

Όσοι παραβρέθηκαν διαπίστωσαν ότι ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός του κόσμου -υπόψη, σε μια εκδήλωση που επίσημος διοργανωτής της ήταν ένα μικρός σύλλογος του Πατρίου ημερολογίου -  που δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον
 
Διαπιστώνεται ότι ο ελληνορθόδοξος λαός στηρίζει αγνές, ακομμάτιστες προσπάθειες, μέσα από τις οποίες θα διεκδικήσει τα δικαιώματα και την ταυτότητα του.

opaidagogos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)