Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η Europol προειδοποιεί για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη

Μιλώντας στην ελβετική εφημερίδα «Neue Zuercher Zeitung», ο διευθυντής της Europol Rob Wainwright προειδοποίησε για επερχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα μεγάλης κλίμακας των τζιχαντιστών στην Ευρώπη με πολλά θύματα. 
 Σύμφωνα με στοιχεία τού ευρωπαϊκού οργανισμού, τα οποία και επικαλείται, περίπου 5.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν παρεισφρήσει στη γηραιά ήπειρο.

«Το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα – ίσως το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας – σε κάποιο μέρος της Ευρώπης, με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλο αριθμό θυμάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Wainwright και πρόσθεσε: «Οι επιθέσεις αυτές δεν θα πραγματοποιηθούν κατ΄ανάγκη από ομάδες ενόπλων, όπως συνέβη στις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά και από μοναχικούς λύκους». 

tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)