Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΡΑΕ: Ραγδαία Αποποίηση Ευθύνης...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΑΕ: Ραγδαία Αποποίηση Ευθύνης...Βόμβα! Η ΡΑΕ που θα έπρεπε να φροντίζει για τη σωστή λειτουργία της αγοράς ενέργειας, λειτουργεί η ίδια παράνομα! Κι όμως έπρεπε να είναι η πρώτη που είναι σωστή σε όλα! Αντ' αυτού βλέπουμε ότι ακόμα και η εκλογή του προέδρου Νίκου Μπουλαξή και του αντιπροέδρου Σωτήρη Μανωλκίδη στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας δεν έγινε σωστά. 
Διαβάζω σήμερα στα μέσα ότι οι συγκεκριμένοι διορισμοί δεν συγκέντρωσαν την απαραίτητη πλειοψηφία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και επομένως η παραμονή στις θέσεις τους είναι παράτυπη και παράνομη. Το θέμα αναδείχθηκε μετά από την αποκάλυψη επιστολής που απέστειλε η πρώην πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα είχε επισημάνει την απόρριψη των συγκεκριμένων υποψηφίων από την επιτροπή της Βουλής. 

Και καλά ο Λαφαζάνης τους έβαλε εκεί γιατί ήταν δικοί του. Τι έκανε ο Σκουρλέτης τόσους μήνες; Και τι προτίθεται να κάνει πλέον η ηγεσία του ΥΠΕΝ σε αυτό; Ότι συνηθίζει να κάνει με τη ΡΑΕ τους τελευταίους μήνες...  
Ραγδαία Αποποίηση Ευθύνης...

Νικ. Αρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)