Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Πως "δικαιολογεί" ο κυρ- Μιχάλης ο Σάλλας, σε συνέντευξη του στην "Handelsblatt", την κατάρρευση του ΧΑΑ.

Σάλλας: "Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο η πτώση των τραπεζικών μετοχών"

Όμως σύντεκνε κ. Μιχάλη, όταν τα Άλλα ανέβαιναν το Δικό μας έπεφτε, τώρα που τα Άλλα πέφτουν το Δικό μας ξαναπέφτει ....για το λεηλατημένο ΧΑΑ λέμε κυρ-Μιχάλη μου!

Τα πράγματα είναι απλά, οι Έλληνες και Ξένοι Επενδυτές, Αποταμιευτές, Καταθέτες, η Κοινωνία ολόκληρη  ....δεν σας εμπιστεύονται πλέον -όλες- τις Διοικήσεις των Τραπεζών ....τους "αποτυχημένους" -διαχρονικά- Τραπεζίτες όλων των Κυβερνήσεων ....τι κι' αν "ταΐζετε" -σκανδαλωδώς- με  διαφημίσεις τα ΜΜΕ!
....για τα χρήματα(ΤΧΣ) του υπερ-φορολογημένου πολίτη λέμε -αν δεν το "ξέρετε"- κ. Μ. Σάλλα,  που "σπαταλάτε ασκόπως" στα κανάλια και στις φυλλάδες ....δεν είναι δικά σας λεφτά αλλά του Ελληνικού λαού.

Μια είναι η λύση ....η άμεση συνταξιοδότησή σας ....των -γηρασμένων(και αποτυχημένων πλέον) Διοικήσεων των Τραπεζών και η αντικατάστασή τους με άλλους, νεότερους και -προπαντός- ακομμάτιστους τεχνοκράτες του Τραπεζο-ασφαλιστικού και εν γένει Χρηματοοικονομικού χώρου ....Άμετε στο καλό σας -ΤΏΡΑ- και ΌΧΙ ....από την καρέκλα του Τραπεζίτη κατευθείαν στο "φέρετρο"!

ΤΌΠΟ ΣΤΑ "ΝΙΆΤΑ" ....Η ΓΕΝΙΆ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟΥ ....ΜΑΣ "ΠΡΟΚΌΨΑΤΕ" !

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ] 


Σάλλας: Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο η πτώση των τραπεζικών μετοχών

  

«Δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο», επισημαίνει ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, ερωτηθείς πού οφείλεται η πτώση των μετοχών ελληνικών τραπεζών μετά την ανακεφαλαιοποίηση τους."

....και σε άλλο σημείο της συνέντευξης -ερωτηθείς- για το "ποιες προσδοκίες έχει από τη Γερμανία",  ο κ. Σάλλας επισήμανε ότι η Γερμανία έχει κάνει πάρα πολλά για την Ελλάδα στο πλαίσιο της κρίσης. «Χρηματοδοτεί το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων βοήθειας" (sic!)     
 ..................................................




 ....ΌΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ....ΜΕ ΤΗΝ ΈΓΚΡΙΣΗ(;) ΤΟΥ ΣΥΝΤΆΚΤΗ.

  • Εικόνα προφίλ
    timoleon fanfaras  3 μέρες πριν
    Σαλλας εσύ δεν ήσουν που έλεγες ότι το Χρηματιστήριο θα πάει 7500 , και μετά ήρθε η κατάρρευση
    Κάνε μας την χάρη και μην μιλάς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)