Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Καλή αντάμωση στην κόλαση σύντροφοι…


Του Κώστα Στούπα 

Προχθές γράφαμε γιατί η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει εξαντλήσει το βίο της πριν καλά-καλά αρχίσει να κυβερνά.  Οι δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν το Σαββατοκύριακο επιβεβαίωσαν την τάση αλλαγής του σκηνικού. Πλέον όμως δεν χρειάζονται δημοσκοπήσεις, ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει στο περιβάλλον του από τον εκθετικό ρυθμό αύξησης των "κοψοχέρηδων"... 

Κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει ποια κυβέρνηση θα υπάρχει το Πάσχα ή το πολύ στις αρχές του καλοκαιριού και ποιες συνθήκες θα επικρατούν στη χώρα σε σχέση με το προσφυγικό, την οικονομία κλπ. Οι εξελίξεις πλέον φαίνεται πως είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες. 


Η στήλη επιμένει στην αρχική της εκτίμηση για την κατάληξη της κυβέρνησης της παλαβής αριστεράς: Η χώρα όταν θα φύγει θα έχει υποστεί τη μεγαλύτερη καταστροφή μετά τον πόλεμο και θα χρειάζεται βοήθεια από το εξωτερικό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση ή οποία δεν θα αφορά μόνο τους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. 



Για τη συνέχεια Capital


infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)