Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης...τα ραδιόφωνα! Ακολουθεί το Ίντερνετ;


550 334 32372Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να περιορίσει τις τηλεοπτικές άδεις σε τέσσερις τον αριθμό και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει ανάλογη ρύθμιση και για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ασυδοσία των καναλαρχών, είναι θέμα αστικής νομιμότητας. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. Η αδειοδότηση των 4 καναλιών αναφέρεται στα γενικού
ενδιαφέροντος και πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια. Για τα θεματικά και τα περιφερειακά κανάλια θα ακολουθήσει τροπολογία με επιπλέον άδειες» δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

«Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουμε την ΕΙΙΡΑ για να καταθέσει τις προτάσεις της για τον χάρτη συχνοτήτων των ραδιοφώνων. Σε διαβούλευση πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις ραδιοφωνικές συχνότητες» σημείωσε ο υπουργός.

Μήπως μετά τα ραδιόφωνα έχει σειρά το Ίντερνετ και η ελευθερία του λόγου;

prisonplanet.gr 

1 σχόλιο:

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)