Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πώς θα αποτραπεί η είσοδος τρομοκρατών στην Ευρώπη

Πώς θα αποτραπεί η είσοδος τρομοκρατών στην Ευρώπη
  • Πρόσφυγες στη Γερμανία περιμένουν τη μεταφορά τους με λεωφορεία (φωτ.:ΑΠΕ-ΕΡΑ/Patrick Pleul)
Με τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και την καταγραφή όλων των προσφύγων και των μεταναστών που φτάνουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο εκτιμά ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς πως θα αποτραπεί η διάπραξη επιθέσεων από εξτρεμιστές.
«Εάν γίνει σωστά η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα μπορούν να εντοπιστούν οι τρομοκράτες. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι ορισμένοι χρησιμοποιούν αυτό το επιχείρημα εναντίον όλων των προσφύγων από παντού [σ.σ.: υποστηρίζοντας ότι]: "τρομοκράτες θα έλθουν ανάμεσά τους"» εξήγησε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.
«Αυτή είναι η σαθρότερη δικαιολογία που χρησιμοποιεί κανείς για να μην αναλάβει τις διεθνείς του ευθύνες» πρόσθεσε ο Φρανς Τίμερμανς.
«Εάν κάνουμε τη δουλειά μας και εξασφαλίσουμε ότι μόλις φθάνουν οι άνθρωποι θα γίνεται λήψη των αποτυπωμάτων τους και αναγνώρισή τους, τότε το πρόβλημα δεν θα υπάρχει» επανέλαβε.
Ο Τίμερμανς πρόσθεσε πάντως ότι δεν πιστεύει ότι εξτρεμιστές θα μπουν στη ροή των προσφύγων εάν γνωρίζουν ότι θα τους πάρουν αποτυπώματα κατά την άφιξή τους.
Η καλύτερη προστασία των συνόρων της ΕΕ είναι σε τελευταία ανάλυση το καλύτερο μέτρο ασφαλείας, επισήμανε μιλώντας ενώπιον της εκτελεστικής επιτροπής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
infognomonpolitics.blogspot

Σχόλιο ιστολογίου:
δεν τους βάζετε και τσιπάκια στο δέρμα με GPS ώστε να τους παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή, αυτός είναι ο σεβασμός των ανθρώπινων δικαιωμάτων;  Με πρόσχημα την τρομοκρατία που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι, λυσσαλέα πασχίζουν να ελέγχουν όλο τον κόσμο, παρόλο που οι Πρόσφυγες ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους για να ζήσουν καλύτερα και με πραγματική ελευθερία, όχι αυτή που τους επιβάλλει η φασιστική Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)