Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ Α.Ε - Η βρώμικη μπίζνα της "προσφυγιάς"

Αποτέλεσμα εικόνας για laurometanastew

Και απαιτούν αγκαλισμένη από την “πτωχή πλην τίμια Ελλάς” να αντιμετωπίζει κάθε μέρα αυτό που μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Την “απόβαση” στον Πειραιά χιλιάδων απελπισμένων ανθρώπων, πολλούς από τους οποίους αναμένουν με αναρτημένες ταμπέλες σαν κι αυτές που κρατούν οι υπάλληλοι των τουριστικών γραφείων τα καλοκαίρια στα νησιά! Οι μετανάστες χωρίζονται σε γκρουπ και ακολουθούν τον...

κύριο που τους αναμένει. Η προσφυγιά έχει στήσει απ΄ ότι φαίνεται ένα νέο “επιχειρηματικό πεδίο” για κάποιους. Και τα λεφτά -αφορολόγητα- που προκύπτουν είναι πολλά.


Η “επιχειρηματικότητα” της προσφυγιάς που έχει αναπτυχθεί στα παράλια της Τουρκίας αλλά κι εδώ φαίνεται ότι είναι αυτή που πιέζει ποικιλοτρόπως για να “πέσει” ο φράχτης στον Έβρο! Οι καθημερινές τραγωδίες στο Αιγαίο, προκαλούν πρόβλημα στις “δουλειές” και το άνοιγμα του Έβρου θα εξυπηρετούσε πάρα πολύ τις “δουλεμπορικές επιχειρήσεις”! Ο παραλογισμός που δυστυχώς βρίσκει και καλοπροαίρετους υποστηρικτές στο διαδίκτυο, ανθρώπους που δεν αντέχουν να βλέπουν και να ακούν κάθε μέρα τους πνιγμούς αθώων στο Αιγαίο, έχει στόχο να δώσει την ευκαιρία στις “επιχειρήσεις Δουλεμπόριο Α.Ε” να βγάλουν ακόμη περισσότερο χρήμα, με μεγαλύτερη ασφάλεια για το “εμπόρευμά” τους. 



Ο φράχτης στον Έβρο εμποδίζει να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος όσων είναι παράνομοι και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν πρόσφυγες. Όσοι πληρούν τα κριτήρια δεν έχουν παρά να περάσουν τη γέφυρα του Έβρου και θα γίνουν δεκτοί. Αυτό όμως δεν αφήνει …χρήμα και το ζητούμενο είναι το κέρδος. Γι΄ αυτό και η …εμμονή των τελευταίων ημερών για να “ρίξουμε” το φράχτη στον Έβρο. Ο οποίος αν και κατηγορήθηκε από πολλούς -όπως και η τάφρος του Φράγκου- είχε αποτρεπτικό αποτέλεσμα για τα καραβάνια δουλεμπόρων.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)