Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Γκλέτσος σε μαθητές: «Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνια να πάνε να γ...» [βίντεο]

Γκλέτσος σε μαθητές: «Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνια να πάνε να γ...» [βίντεο]Χρησιμοποιώντας μια χυδαία έκφραση, μπροστά σε δεκάδες ανήλικους μαθητές, ο Απόστολος Γκλέτσος προέτρεψε τους δανειστές να μας... αδειάζουν τη γωνιά.

Σε επίσημη εορταστική εκδήλωση που έγινε στο σχολείο της Στυλίδας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ο δήμαρχος της πόλης έβγαλε το καθιερωμένο λογύδριο.
Είπε στους μαθητές ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και τους κάλεσε να τη μελετήσουν και σαν νέα γενιά να αντισταθούν, ώστε η ιστορία να μην επαναληφθεί.
Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνια να πάνε να γαμ......», με τους μαθητές να... χειροκροτάνε και να ζητωκραυγάζουν.

Δείτε το βίντεο από το stilida.com


iefimerida.gr


Σχόλιο ιστολογίου:
εάν κατά την iefimerida αυτή η "χυδαία" έκφραση ακούσθηκε στα παιδιά, τότε η χυδαία φωτογραφία του περιοδικού Focus που την είδε όλος ο κόσμος τι είναι άραγε ; Η χυδαιότητα να βρίζουν τους Έλληνες πολίτες τι είναι; Η χυδαιότητα των μνημονίων και το χάσιμο της εθνικής μας κυριαρχίας τι είναι; Τα υποτιθέμενα δάνεια που δίνουν και γυρνάνε άμεσα με την μορφή τόκων στις τσέπες τους τι είναι; Η γενοκτονία των Ελλήνων και η διάλυση της οικονομίας μας τι είναι; Φαίνεται ότι ο συντάκτης κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των δανειστών και τοκογλύφων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)