Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μεγάλος Αδελφός (BIG BROTHER) με ρουφιάνους τις τράπεζες στο Υπουργείο Οικονομικών.



ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ 33%

Ηλεκτρονικός κοριός για δαπάνες και περιουσία


Σε αυτόματη ηλεκτρονική καταγραφή της κινητής και ακίνητης περιουσίας και των δαπανών διαβίωσης προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών, για να εντοπίσει περιπτώσεις απόκρυψης εισοδημάτων ή αδικαιολόγητης περιουσίας και να επιβάλει φόρο 33%.


Με την αυτοποιημένη εφαρμογή η Eφορία θα έχει στις οθόνες το πλήρες οικονομικό προφίλ του κάθε φορολογουμένου με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρώνει για τις τραπεζικές συναλλαγές και την κινητή και α
Με την αυτοποιημένη εφαρμογή η Eφορία θα έχει στις οθόνες το πλήρες οικονομικό προφίλ του κάθε φορολογουμένου με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρώνει για τις τραπεζικές συναλλαγές και την κινητή και ακίνητη περιουσία, ακόμα και για τις δαπάνες διαβίωσης μέχρι τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ, και θα τα συγκρίνει με τα δηλωθέντα εισοδήματα
Ετσι η Εφορία θα έχει στις οθόνες της το πλήρες οικονομικό προφίλ του κάθε φορολογουμένου με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρώνει για τις τραπεζικές συναλλαγές (καταθέσεις, δάνεια, πληρωμές κ.ά.), την κινητή και ακίνητη περιουσία (μετοχές, επενδύσεις, ακίνητα κ.ά.), ακόμα και για τις δαπάνες διαβίωσης μέχρι τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κ.ά.).
  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Εθνους
  • ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)