Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Οι μίζες έπεφταν βροχή.


Μίζα φωτιά ύψους 3.000.000 ευρώ φέρεται να εισέπραξε ο 53χρονος Π. Κατσής …πρώην στρατιωτικός και συνεργάτης του έμπορου όπλων Παναγιώτη Ευσταθίου, εκπροσώπου των εταιριών στην χώρα μας Rheinmetall και Atlas, ο οποίος συνελήφθη μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Η υπόθεση αφορά το έργο που είχε αναλάβει η Rheinmetall ως υπεργολάβος συνολικού ύψους 120.000.000 ευρώ για το σύστημα διεύθυνσης πυρός, διοίκησης και ελέγχου των Λέοπαρντ.Όπως ……


……εκτιμούν οι δικαστικές αρχές μόνο για την συγκεκριμένα σύμφωνα διακινήθηκαν μίζες 6.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές εντόπισαν εμβάσματα από το 2003 έως 2011 και ενώ ο στρατιωτικός ήταν ακόμη στην υπηρεσία, συνολικού ύψους 3.000.000 ευρώ. Τα εμβάσματα βρέθηκαν μέσω τραπεζικού λογαριασμού του Ευσταθίου μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Ελβετία και αφορούν σύμβαση του 2003 για την προμήθεια των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ.


Ιχνος
 tolimeri.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)