Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Η On Telecoms κατέθεσε αίτηση πτώχευσης

Σημαντικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα για μια από τις τηλεπικοινωνιακές εταιρίες της χώρας μας, την On Telecoms, η οποία κατέθεσε αίτηση πτώχευσης και εκδικάζεται αύριο το αρμόδιο δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ναυτεμπορικής, η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόρριψη του σχεδίου εξυγίανσης στο οποίο είχε συμφωνήσει το 77% των πιστωτών της εταιρείας.
Εντομεταξύ, η εταιρεία έχει καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα για τη συνέχιση της λειτουργίας της, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.
Όπως όλα δείχνουν, οι δυνατότητες που έχει η On Telecoms είναι είτε να συνεχίσει τις νομικές ενέργειες είτε να φροντίσει για την ομαλή μετάβαση των συνδρομητών της σε άλλους παρόχους.

fpress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)