Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο άρχοντας της διαρροής… Στουρνάρας


ΜΙΧΑΛΟΥ
Αυτό το καλόπαιδο ο Στουρνάρας, βρίσκεται πίσω από πολλές υποθέσεις διαρροής κατά πως φαίνεται! Την μία βρίσκει λύση στην Κυβέρνηση με τον ειδικό λογαριασμό για να πληρωθεί η δόση των 750 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ με τις ευλογίες της Λαγκάρντ , διότι φοβήθηκε ο άνθρωπος μήπως και δεν τους πληρώναμε!

Την άλλη μαθαίνουμε ότι έχει ……..
……σταλεί e-mail από το γραφείο στενού του συνεργάτη με τίτλο «ο λογαριασμός των 100 ημερών του ΣΥΡΙΖΑ» με περιεχόμενο άκρως επικριτικό για την κυβέρνηση και τώρα εμφανίζεται να κρύβεται πίσω από τη διαρροή του εγγράφου, με τις φερόμενες ως προτάσεις της Κομισιόν για συμφωνία.

Μάλιστα, το έγγραφο που φέρεται να περιέχει τις ελληνικές προτάσεις προς την Κομισιόν έφυγε από το γραφείο του Γιούνκερ και έφτασε στην Ελλάδα με «δάκτυλο» Στουρνάρα!
Το συμπέρασμα που βγαίνει τελικά είναι ότι ο άνθρωπος έχει καλύτερη συνεργασία με τους δανειστές από ότι με την κυβέρνηση. Και μάλιστα αυτή η συνεργασία είναι εξαιρετικά στενή και άριστη!
Την ίδια ώρα η Κυβέρνηση φτύνουν τον κόρφο τους με αυτά που τους λαχαίνουν και φοβούνται ότι η διαρροή του εγγράφου δεν θα μας βγει σε καλό… Δεν ήταν άλλωστε τυχαία και η τοποθέτηση του Γιάνη Βαρουφάκη όταν έλεγε ότι αυτή η κίνηση «είχε ως στόχο να «κάψει» τις προτάσεις που ξεκλείδωναν τη συμφωνία».
Ευτυχώς όμως που δεν τα κατάφερε!
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

tolimeri.wordpress.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)