Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ:ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!!!

Κι ενώ στη Γερμανία και τη Δανία ψάχνουν τρόπους να επικαιροποιήσουν το εθνικό τους δίκαιο, ώστε να περιορίσουν τα κρούσματα κτηνοβασίας στις χώρες τους, στη Γερμανία λειτουργούν -με αυξητική τάση μάλιστα- ειδικοί οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες και η Δανία συγκαταλέγεται στους νούμερο ένα προορισμούς για τέτοιου είδους  σεξουαλικό τουρισμό.
 
Οι καλύτεροι πελάτες στη χώρα έρχονται από τη Νορβηγία, τη Σουηδία, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Πληρώνουν 85 με 170 αμερικάνικα δολάρια την επίσκεψη. Ειδικοί κτηνοτρόφοι, μάλιστα, καταπιάνονται με την «ανατροφή» προβάτων και άλλων οικιακών ζώων, ώστε να λειτουργούν ως σεξουαλικοί παρτενέρ και διαφημίζουν ανενδοίαστα τις επιδόσεις των ζώων τους. «Τα ζώα μας λαχταρούν να ερεθιστούν σεξουαλικά» αναφέρει ένας τέτοιος κτηνοτρόφος στη δανέζικη εφημερίδα «24timer». Τα ζώα αυτά εκπαιδεύονται για χρόνια για να εκπληρώσουν τον  συγκεκριμένο ρόλο.
Το πιο ερεθιστικό στοιχείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι τα ζώα δεν μπορούν να πουν «όχι», κάτι που τα τοποθετεί στη θέση του θύματος μέσα στη σεξουαλική πράξη. Ωστόσο, οι ψυχολόγοι… διασταυρώνουν τα ξίφη τους διαχωρίζοντας τους «κτηνοβάτες» με εκείνους που επενδύουν συναισθηματικά σε δεσμό με τα ζώα, τους «ζωόφιλους» (!)
Η πανάρχαια αυτή συμπεριφορά γνώρισε την ανοχή της κοινωνίας μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας σεξουαλικής επανάστασης του 1969, όπου αναγνωρίστηκαν ως αποδεκτές όλες οι σεξουαλικές ορέξεις. Η μαζική στροφή, όμως, τα τελευταία χρόνια σε αυτήν την σεξουαλική παρέκκλιση έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου σε αρκετές βορειοευρωπαϊκές χώρες.
Συναντάμε σήμερα ειδικά sitesμε animalporno, όπου η σεξουαλική πράξη αποτυπώνεται απροκάλυπτα σε διάφορα ενσταντανέ, αλλά και διαδικτυακά φόρουμ με ενδεικτικά θέματα συζήτησης, όπως FAQγια «τεχνική» βοήθεια («πώς κάνω σεξ με ένα άλογο»), ανάλυση εμπειριών («πώς κατάφερα το κατοικίδιό μου να εκτελέσει τη σεξουαλική πράξη») μοίρασμα σεξουαλικών φαντασιώσεων και βαθύτερων πόθων των μελών των φόρουμ, προτάσεις dvdμε ανάλογο περιεχόμενο….
Ορισμένοι χαρακτηρίζουν την κτηνοβασία ως σεξουαλική επιλογή, αλλά εκ του αποτελέσματος, η διαστροφή αυτή δεν έχει όρια. Τον προηγούμενο μήνα στην φάρμα της οικογένειας The Villalbas από το «Centroregion de Argentina» στην Αργεντινή γεννήθηκε ένα κατσικάκι με ανθρώπινο πρόσωπο. Πριν τέσσερα χρόνια στην Αμερική συνελήφθη ο διάσημος έμπορος ναρκωτικών Douglas Spin στη  φάρμα που διατηρούσε για κτηνοβασία και στην οποία πρόσφερε… ποντίκια με κομμένη ουρά μέσα σε βαζελίνη για ανάλογη χρήση.
Η Δανέζα Βοdil Joensenχαρακτηρισμένη ως «η βασίλισσα της κτηνοβασίας» είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση σεξουαλικά κακοποιημένου ατόμου που κατέφυγε στην κτηνοβασία. Γεννήθηκε το 1949 και μεγάλωσε σε φάρμα κάτω από τον έλεγχο της θρησκόληπτης μητέρας της, με μόνη παρέα τα ζώα που μεγάλωναν εκεί. Στην εφηβεία της βιάστηκε σε τρένο και η μάνα της έριξε το φταίξιμο σε εκείνη. Έκτοτε επιδόθηκε σε animal sex και δάνεισε την ιστορία της στον σκηνοθέτη Shinkichi Tajiri που γύρισε το ντοκιμαντέρ  «A summer’s day». Αποτέλεσε την πρώτη παγκοσμίως πορνογραφική ταινία με ζώα που γυρίστηκε και έλαβε το πρώτο βραβείο στο πορνογραφικό φεστιβάλ του Άμστερνταμ το 1970. 
Αλλά και στο Λονδίνο, μέσα στη δεκαετία του 1960, πραγματοποιούνταν πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών σε…. δελφίνια. Η εκπαιδεύτρια Μάρκαρετ Χάου Λόβατ αποκάλυψε μόλις φέτος, σε ντοκιμαντέρ του BBC ότι την είχε ερωτευθεί ένα δελφίνι με το όνομα Πήτερ, και επιδιδόταν σε σεξ μαζί του. Άφησε, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης LSD.
 
Το νομικό πλαίσιο για την κτηνοβασία
Στη Γερμανία η κτηνοβασία έπαψε να θεωρείται έγκλημα το 1969. Ο νέος νόμος περί προστασίας των ζώων που εισήχθη παρέλειψε να συμπεριλάβει ειδική απαγόρευση για τη "ζωοφιλία". Στη Γερμανία αυτό το "παραθυράκι" του νόμου άφησε περιθώριο στους ζωόφιλους να ανοίξουν οίκους ανοχής με ζώα. Ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο δεν υπάρχει. Υποστηρίζεται μόνο ότι η κτηνοβασία είναι επιτρεπτή αρκεί να υπάρχει η συναίνεση του ζώου για την πράξη (!) και το ζώο να μην τραυματίζεται από την σεξουαλική επαφή.
Πάντως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο άρχισε να συζητά αλλαγές στον Εθνικό Κώδικα Προστασίας Ζώων με τη γεωργική επιτροπή της Bunderstag να επιβάλει πρόστιμο μέχρι 25.000 ευρώ για την πρώτη παράβαση.
Από νομικής άποψης έρχεται στο προσκήνιο ένα άλλο θέμα το οποίο τέθηκε πρόσφατα από το γάμο μιας Δανέζας με ένα άλογο. Ο γάμος αυτός στη Δανία δημιουργεί δεδικασμένο και επιτρέπει εφεξής όλους τους γάμους ανθρώπων με ζώα. Το ζήτημα αυτό είναι συγγενικό με αυτό της κτηνοβασίας, απλά στην τελευταία περίπτωση βιάζονται τα ζώα, αφού τα έχουν πρώτα παντρευτεί (είναι σα να λέμε προγαμιαίο και εν γάμο σεξ;).
Στον αντίποδα της αδιαφορίας του νόμου βρίσκεται η αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων. Βέβαια, η επίδρασή τους είναι μηδαμινή, αφού ναι μεν ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν τους αδαείς για τα θέματα αυτά ανθρώπους, αλλά δεν μπορούν να επηρεάσουν και τους εκάστοτε κυβερνώντες να αλλάξουν τους κτηνώδεις αυτούς νόμους. Είναι η διαμαρτυρία τους φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

2014:Ο 1ος γάμος "ανθρώπου με ζώο" είναι γεγονός.

Γάμος γυναίκας με άλογο στη Δανία δημιουργεί δεδικασμένο (ονομάστηκε "σπισισμός" ως "μετεξέλιξη του ρατσισμού".Άντε ρε "προοδευτικάρες", εντάξτε το κι αυτό στον "αντιρατσιστικό".Οι Δικαστές βλέπουν τώρα τι "πόρτα τρελοκομείου" επέτρεψαν ν' ανοίξει μ' αυτό το νόμο;)



Το ανώτατο δικαστήριο της Κοπεγχάγης αναγνώρισε το δικαίωμα 28χρονης ακτιβίστριας να παντρευτεί το άλογό της δημιουργώντας δεδικασμένο και ανοίγοντας το δρόμο σε
γάμους ανθρώπων και ζώων σε όλη τη χώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της Copenhagen Express.



Η Milanja Broskvit, δικηγόρος στο επάγγελμα, επικεντρώθηκε σε ένα νομικό κενό στους ευέλικτους νόμους της χώρας που αφορούν το sex.

Eπικαλέστηκε ότι η ίδια και ο «σύζυγός της»  Thorgen, ήταν τα θύματα του σπισισμού, μιας προκατάληψης παρόμοιας με το ρατσισμό ή το σεξισμό.

Το βασικό επιχείρημα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν ότι η ένταξη των ειδών δεν έχει «ηθική σημασία».

«Οι διαφορές μεταξύ των ειδών μας, δεν μας καθιστούν εγγενώς διαφορετικούς.

Η αντιμετώπιση των ατόμων στηρίζεται στην ιδιότητα του μέλους της ομάδας και όχι σε ηθικά άσχετες φυσικές διαφορές».


«Όταν η ζωοφιλία και η κτηνοβασία έχουν νομιμοποιηθεί σε μια χώρα, ανοίγει η πόρτα σε όλα τα είδη των παρανοήσεων σχετικά με το νομικό καθεστώς των ζώων σε σχέση με τους ανθρώπους υπό τους οποίους οι νομικές αρχές έχουν μικρό ή καθόλου έλεγχο», εξηγεί ο παγκοσμίου φήμης ειδικός και νομικός σύμβουλος, James Cudwell.

Η Δανία κατέστη η πρώτη χώρα που αναγνώρισε ως νόμιμο το γάμο ανθρώπων-ζώων, μια θέση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα παρόμοια σωματεία στη χώρα», παραδέχεται ο Dan Jorgensen Υπουργός γεωργίας της Δανίας.

«Η χώρα μας έχει γίνει ένα hot-spot για  τουρίστες που επιδιώκουν την κτηνοβασία τα τελευταία χρόνια και έχει δει αύξηση σε οίκους ανοχής με ζώα, ενώ η κτηνοβασία απαγορεύεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Πόσο καιρό θα μπορούμε να επιτρέπουμε να αμαυρώνει τη διεθνή φήμη μας; » ρώτησε το Κοινοβούλιο.


dynati-ellada.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)