Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαίδευσε 1.000 παιδιά ως βομβιστές αυτοκτονίας

Η ιρακινή Ανεξάρτητη Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καταγγέλλει ότι το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει μικρά παιδιά για να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας.

Το μέλος της Επιτροπής Φαντχίλ Καράουι (Fadhil Kharawi), δήλωσε την Κυριακή σε δημοσιογράφους στη Βαγδάτη ότι τους τελευταίους 7 μήνες στην πόλη της Μοσούλης, στο βόρειο Ιράκ, το Ισλαμικό Κράτος δημιούργησε στρατόπεδα εκπαίδευσης παιδιών ως βομβιστές αυτοκτονίας.
Από τον περασμένο Νοέμβριο, το Ισλαμικό Κράτος έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1.000 παιδιά για να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας», είπε ο
Καράουι.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι το Ισλαμικό Κράτος λειτουργεί ένα «ίδρυμα» στη Μοσούλη, στο οποίο γίνεται στα παιδιά πλύση εγκεφάλου ώστε να εκπαιδευτούν στη συνέχεια ως μαχητές.
Όλο αυτό το διάστημα που το Ισλαμικό Κράτος κατάφερε να καταλάβει μεγάλες εκτάσεις στη Συρία και το Ιράκ, έχει αναρτήσει πολλά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει μικρά αγόρια να εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα.

tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)