Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Γνώριζαν οι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης το θέμα Κατρούγκαλου δυο μέρες πριν το γράψει το «Βήμα»;

capture image

Μια αληθινή ιστορία με ερπετά, γουρουνογάμηδες, μαντικές ικανότητες και πολλή εγκυρότητα.

Το ειδησεογραφικό Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, άνηκε ολοκληρωτικά στο «Βήμα», καθώς εντελώς ξαφνικά η ιστορική εφημερίδα σταμάτησε να γλείφει τη νέα κυβέρνηση και άρχισε να την πυροβολεί.
Σύμφωνα λοιπόν με το «ρεπορτάζ» του Τζακ Λόντον των ερπετών και των παραπολιτικών, Βασίλη Χιώτη, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο των τελευταίων 50 ετών τουλάχιστον.
Μέσα στο γενικό χαμό, σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο απο συνεδρίαση επιτροπής της Βουλής, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, δηλαδή δυο μέρες πριν το Βήμα ξεφωνίσει τον Κατρούγκαλο, το οποίο αποδεικνύει είτε οτι οι Μάκης Βορίδης
και Άδωνις Γεωργιάδης έχουν μαντικές ικανότητες, είτε οτι μεταξύ ερπετών ειλικρίνεια και αγαστή συνεργασία:………
…….

«Η συζήτηση μεταφέρθηκε στην υπόθεση της ENERGA, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη, να υπενθυμίζει ότι η τότε κυβέρνηση και ο Γιάννης Στουρνάρας δεν παρέστησαν στη δίκη, ενώ ρωτούσε ποιος ήταν δικηγόρος της εταιρείας (δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ήταν ο Μάκης Βορίδης).
Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μ. Βορίδη, ο οποίος ξεκίνησε να απαντά. Κατά τη διάρκεια της απάντησής του ανέφερε «υπερασπίζομαι τους βουλευτές δικηγόρους να δικηγορούν και να αναλαμβάνουν υποθέσεις».»
20150319153641_img_37111426772448 (1)
«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Νίκος Φίλης παρενέβη εκτός μικροφώνου και επισήμανε ότι όταν ο Μ. Βορίδης ανέλαβε την υπόθεση ήταν υπουργός. Ο βουλευτής της Ν.Δ. απάντησε ότι «όταν κάποιος είναι υπουργός έχει υποχρεωτική αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματος», με τον Νίκο Φίλη να ανταπαντά σε μορφή ερώτησης «το γραφείο του;»»
20150319153641_img_37111426772448 (7)
«Εκείνη τη στιγμή υπήρξε αναστάτωση από όλες τις πλευρές με τον Μάκη Βορίδη να λέει χαμογελώντας «προσέξτε τώρα, προσέξτε κ. Φίλη». Ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναζε «προσέξτε, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις» και άλλα ακατάληπτα.Ο δε Μάκης Βορίδης προσπαθούσε χαμογελώντας να ηρεμήσει τον Γεωργιάδη λέγοντάς του: «Όχι ακόμα Άδωνι, μη ρε παιδί μου, κάτσε φρόνιμα, σιγά-σιγά». (πηγή
Πολύ σοφά, ο Μάκης Βορίδης επέλεξε να μην πει όλη την αλήθεια στον πιστό πλην ανυπόμονο και πανηλίθιο Άδωνι, ο οποίος παρόλα αυτά, παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα.
20150319153641_img_37111426772448
Σε κάθε περίπτωση, στη πολιτική δεν έχει σημασία αν αυτό που λες για κάποιον είναι αλήθεια ή όχι – το μόνο που μετράει είναι να το πεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Σύμφωνα με τον μύθο, στο ξεκίνημα της πολιτικής  του καριέρας, πολλά χρόνια πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Lyndon Johnson αντιμετώπιζε ένα δύσκολο αντίπαλο σε τοπικές εκλογές. Αγχωμένος για το αποτέλεσμα, κάλεσε τον επικεφαλής της καμπάνιας του και του είπε να ξεκινήσει να διαδίδει φήμες, πως ο (αγρότης) αντίπαλος του κάνει σεξ με τα γουρούνια του. «Δεν μπορούμε να βγούμε και να λέμε οτι ο Τάδε είναι γουρουνογάμης, δεν είναι αλήθεια!«, απάντησε εκείνος.
«Φυσικά και δεν είναι αλήθεια, άλλα ας τον κάνουμε να το διαψεύσει», απάντησε ο μελλoντικός πρόεδρος των ΗΠΑ.
06_035_img_5167_201410061412609866

tolimeri.wordpress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)