Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

4 Ισλαμοφασίστες βίασαν κτηνωδώς 19χρονη Ελληνίδα ακτιβίστρια Αλβανικής καταγωγής


Η κτηνώδης αυτή πράξη αποκαλύπτει τα δολοφονικά κυκλώματα ισλαμοφασιστών που μάλιστα παρεισφρύουν σε αντιρατσιστικές εκδηλώσεις παριστάνοντας τα θύματα. Η φρίκη μεγαλώνει από το γεγονός οτι την κοπέλα «ψάρεψε» ο αρχηγός της βρωμερής συμμορίας μετά από το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο όπου η άτυχη κοπέλα συμμετείχε. Το γεγονός ότι το θύμα ηταν «Αλβανικής καταγωγής» έκανε ορισμένα δημοσιογραφικά ρεμάλια, αυτά που εμπλέκονται σε βρώμικες μπίζνες με πακιστανους ισλαμοφασίστες, να «αμφισβητούν» το κατά πόσον πρόκειται για βιασμό.
Οι δράστες, σεσημασμένα κτήνη (τουλάχιστον ο ένας που συνελήφθη) που έχαιραν ασύλου αφού χρησιμοποίησαν πλαστά χαρτιά παριστάνοντας τους Αφγανούς. Με αυτα είχαν νοικιάσει το διαμέρισμα στον Αγ. Νικόλαο Αττικής, εκεί όπου μαρτύρησε η άτυχη κοπέλα. Κατάφερε μετά από ώρες κτηνωδίας να ξεφύγει βγαίνοντας σχεδόν γυμνή στον δρόμο σε τραγική κατάσταση.
Τα ισλαμοφασιστικά κτήνη κινηματογραφούσαν την πράξη τους.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον έναν, οι υπόλοιποι τρεις διαφεύγουν. Οι αρχές θα πρέπει να διερευνήσουν τον ρόλο του κτήνους στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο και πως κατάφερε να οδηγήσει την κοπέλα στο διαμέρισμα όπου τον περίμεναν οι συνεργοί του. Έτσι για να σπάσει επιτέλους το απόστημα των ισλαμοφασιστικών συμμοριών και των συνεργατών τους που αμαυρώνουν κινητοποιήσεις ανθρώπων με ευγενή κίνητρα για να προωθήσουν την απάνθρωπη ατζέντα τους.

Όσο για τα καθάρματα που χρησιμοποιούν την καταγωγή της κοπέλας για να αθωώσουν τα πακιστανικά κτήνη, ας προσέχουν γιατί η ζωή κανει εξαιρετικά περίεργους κύκλους.

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)