Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Προειδοποιούσαν πως τα Airbus κάνουν ανεξέλεγκτες βυθίσεις

Στο φως της δημοσιότητας έγγραφο ντοκουμέντο που έδειξε το Mega στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων, αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα με το Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις και στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους.
Το ντοκουμέντο έχει ημερομηνία 9 Δεκεμβρίου του 2014, και περιλαμβάνει τις οδηγίες που έχει η Airbus όταν υπάρξει ξαφνική βύθιση του αεροσκάφους, δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο πιλότος και ποια συστήματα πρέπει να ενεργοποιήσει ή όχι. Το αποκαλυπτικό έγγραφο προέκυψε μετά από έλεγχο που είχε προηγηθεί, μίας ανεξήγητης βύθισης σε αεροσκάφος τέτοιου τύπου, σε πτήση από το Μπιλμπάο προς το Μόναχο. Στη συγκεκριμένη πτήση δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο πιλότος είχε καταφέρει να επαναφέρει τον έλεγχο του αεροπλάνου.

koutipandoras.gr 

Δείτε επίσης: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)