Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Σωτήρες !! Ομαδικών Αγωγών







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΙΝΚΑ ‘ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ‘

1/1/2014



Τoν τελευταίο καιρό έχουν κατακλίσει το διαδίκτυο αναρτήσεις σχετικά με πάσης φύσεως ‘Ομαδικές ΑΓΩΓΕΣ’ των οποίων οι συντάκτες καλούν τον κόσμο να συμμετέχει.

Το ΙΝΚΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ κ’ ΙΘΑΚΗΣ σας εφιστά την προσοχή:

Το να συμμετέχεις σε μία Ομαδική Αγωγή δεν είναι κάτι απλό, ούτε σε καθιστά άμοιρο ευθυνών.

Διαβάστε προσεκτικά το τι σας υπόσχονται, και πριν κάνετε οτιδήποτε συμβουλευτείτε έναν Δικηγόρο της εμπιστοσύνη σας, η μια Ένωση Καταναλωτών αναγνωρισμένη του Υπουργείου Ανάπτυξης.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

         Το Δ.Σ. της Ένωσης. 



        Το ΙΝΚΑ συνιστά να προσέχετε και να μην πέφτετε, σε δίχτυα διάφορων τυχοδιωκτών που μυρίζονται υποψήφια θύματα σας κοράκια.

        Μπορείτε να ρωτήσετε μια Ένωση Καταναλωτών η τον Δικηγορικό Σύλλογο της περιοχής σας, πρώτα και μετά να προχωρήσετε σε συνάντηση και ποτέ πληρωμές έναντι υπηρεσιών, μετά την παροχή η πληρωμή.     



 Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η ανάρτηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε για να αναιρέσει την προηγούμενη, αλλά για να  ενισχύσει την προσοχή των πολιτών σε κάποιους κερδοσκόπους που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς. 

(προσθήκη από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 22:10 - 3/1/2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)