Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ;ΓΙΑΤΙ;


 ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ;ΓΙΑΤΙ;
ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΣΤΙΣ ΣΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΒΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΚΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Αν δεν το κάνει άμεσα η κυβέρνηση θα αποκαλκύψουμε αύριο λεπτομέρεις που θα χάσουν τον ύπνο τους...

Από το 1999 παίζει η φώτο του Μουσταφά, του .... προχθεσινού Φαρμακονησίου...


Δεκάδες οι από το 1999 έως και το 2013 !!!!!!!!!! αναρτήσεις της φωτογραφίας του Κοσοβάρου Αλβανού Μουσταφά!!! Μιλάμε και γαμώ τα ανθρώπινα δικαιώματα που πνίγηκαν προχθές στο .... Φαρμακονήσι

«Μούφα» η φωτό με τον λαθρομετανάστη που ...έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι! Στημένη προβοκάτσια η όλη υπόθεση...



Όταν μετά το περιστατικό στο φαρμακονήσι είδα και gay activists να κλαίγονται, κατάλαβα ότι είναι στημένη η δουλειά. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή μιας...

και οι τοκογλύφοι του Παπανδρέου (δολοφονούν τον λαό της Συρίας) δεν αστειεύονται ....



Αυτή η φωτογραφία έπαιξε πολύ, μέχρι και σε εφημερίδες, ότι δήθεν είναι ένας απο τους άτυχους μετανάστες που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι.

Φυσικά αναπαράχθηκε απο τους γνωστούς βλάκες (δεν είναι βλάκες) των social media και απο κάτι σούπερ ντούπερ «αριστερούς» που σκίζουν τα ιμάτια τους για κάτι τέτοια. Τελικά αποδείχθηκε ότι η φωτογραφία είναι του Αγγλου φωτορεπόρτερ Peter Turnley και αφορά Αλβανό πρόσφυγα απο το Κόσοβο εν έτει 1999. Ειλικρινά δεν τα έχω με τους προπαγανδιστές, αυτοί την δουλειά τους κάνουν, αλλά τα παίρνω άσχημα με το πόπολο που τρώει την κάθε παπαριά αμάσητη.



Είμαι δε σίγουρος ότι πολλοί ευαίσθητοι θα έκλαψαν βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Οπως οι φίλοι μας οι εκπαιδευτικοί που έχωσαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο www.alfavita.gr καταδικάζοντας ταυτόχρονα το ανάλγητο ελληνικό κράτος. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι που έλεγε κι ένας γνωστός μου.
 

Θεόδωρος Βασιλείου - facebook

freepen.gr

Αναρτήθηκε από chaos-crisis



ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ

Δεκάδες οι από το 1999 έως και το 2013 !!!!!!!!!! αναρτήσεις της φωτογραφίας του Κοσοβάρου Αλβανού Μουσταφά!!! Μιλάμε και γαμώ τα ανθρώπινα δικαιώματα που πνίγηκαν προχθές στο .... Φαρμακονήσι!!!!

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ:

«Ο Μουσταφά Xaja, ένας Αλβανός άνδρας από την πόλη της Μιτρόβιτσα στο Κοσσυφοπέδιο, δείχνει εικόνες από τους δύο γιους του, για τους οποίους φοβάται ότι σκοτώθηκαν από Σέρβους. Μόλις είχε βγει από σερβική φυλακή και αναγκάστηκε να διασχίσει τα σύνορα προς την Αλβανία. Αργότερα ανακάλυψε κατά την επιστροφή στο Κοσσυφοπέδιο μετά τον πόλεμο ότι η οικογένειά του ήταν ζωντανή και ασφαλής.»
 

Από τον αμερικανό φωτορεπόρτερ Peter Turnley 1999







και ..... ουκ έστιν αριθμός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)