Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κύμα αλληλεγγύης στην ΕΡΤ

Την ώρα που δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ φθάνουν από φορείς, συλλογικότητες και συνδικάτα από όλη την Ελλάδα, η ΕΤ3 συνεχίζει να εκπέμπει, ενώ σήμερα στις 18.30 η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι απεργοί διοικητικοί υπάλληλοι των Πανεπιστημίων καλούν σε σύσκεψη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα το συντονισμό και τη γενίκευση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλους τους κλάδους. 

@AGiamali @AGiamali Η ανοικτή πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα εργατικά σωματεία όλων των επαγγελματικών κλάδων τα οποία και καλούν να δώσουν το δυναμικό τους παρόν.
Φωτ.: Σπύρος Τσακίρης
Φωτ.: Σπύρος Τσακίρης 1.250.000 οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν την ζωντανή αναμετάδοση του βραδυνού δελτίου ειδήσεων, που βγήκε το βράδυ της Πέμπτης στη Μεσογείων, έξω από την ΕΡΤ, με φόντο τα ΜΑΤ, μετά το μεγάλο συλλαλητήριο. Στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων συμμετείχαν πλήθος δημοσιογράφων, τεχνικών, καλλιτεχνών, συνδικαλιστών καθώς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν συγκεντρώσεις αλληλεγγύης, εκτός της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα, την Καλαμάτα και την Κέρκυρα.
H ΕΡΑ κρατά τη συχνότητά της, ενώ ο διαδικτυακός τόπος ertopen δεν έχει σταματήσει καθόλου μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο.
Από το πρωί της Παρασκευής συγκεντρώνεται και πάλι κόσμος έξω από το Ραδιομέγαρο.   

Ντ. Μπ. newsroom enet 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)