Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ



ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ;
(Προς γνώση και απόφαση)
 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ

            Κανένα πρόβλημα στην Ελλάδα δεν πρόκειται να επιλυθεί, αν προηγουμένως, δεν εκτιμηθεί η πραγματική διάσταση, και δεν εντοπισθεί ο πυρήνας του.
Με το ένδυμα της ταμπέλας, το πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι, αλλοιώνει την πραγματική μορφή των ενδεδυμένων.
Στην πολιτική το ένδυμα φέρει το όνομα: «Δημοκρατία» (Κράτος του Δήμου δηλ. του λαού).
Στο κοινωνικό γίγνεσθαι, φέρει το όνομα: «πολιτισμός» που σημαίνει: (Τιμώ την πόλη δηλ. τον πολίτη).
Κατά προτεραιότητα, σε σχέση με τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων στην Ελλάδα, προέχει η αποκατάσταση της Δημοκρατίας η οποία έχει καταλυθεί. Η αποδοχή αυτής της πραγματικότητας ως πρώτη εκτίμηση, θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσχωρήσουμε στον πυρήνα των αιτιών που προκάλεσαν αυτή την κατάλυση. Τα στοιχεία των αιτιών που υπάρχουν, προκύπτουν ως αποτέλεσμα κατόπιν μελέτης και έρευνας.
Η εκπαιδευτική ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου, ερευνώντας το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών, διαπίστωσε ότι αυτό υπήρξε κατόπιν αλλοίωσης των αποτελεσμάτων, καθώς κατά την διαδικασία της έρευνας της, στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 προσέφυγαν στις κάλπες και ψήφισαν 6.217.000 πολίτες από τους 9.952.570 συνολικά. Από αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, 25.054 έριξαν λευκή ψήφο, η οποία δεν προσμετρήθηκε, ούτε και αντιπροσωπεύθηκε στον υπολογισμό του τελικού Εκλογικού αποτελέσματος.
            Οι έγκυρες ψήφοι υπέρ κομμάτων όπως το «Κίνημα Δεν Πληρώνω», «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΩΩΝ», «ΚΚΕ-ΜΛ» προσμετρήθηκαν, κανονικά κι επηρέασαν τη στατιστική βαρύτητα του συνόλου των ψήφων, παρότι αριθμητικά ήταν λιγότερες από τις λευκές. Αντίθετα, τα λευκά ψηφοδέλτια αντιμετωπίστηκαν ακριβώς όπως και τα άκυρα, γεγονός που συνεπάγεται ότι το σύνολο των ψηφοφόρων που απέρριψαν τα υποψήφια κόμματα, δεν αποτυπώθηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα.
            Η εγκυρότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου αμφισβητείται επίσης εξαιτίας των προβλημάτων που ανέκυψαν σχετικά με τη δημοσίευση της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία). Σύμφωνα με τη δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ.Α. (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών), οι εκλογές όφειλαν να διεξαχθούν βάσει της απογραφής της 24ης Μαΐου 2011, γεγονός που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστός αριθμός βουλευτικών εδρών σε κάθε περιφέρεια.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της καταγραφής του 2011 ο νόμιμος Ελληνικός πληθυσμός έφτανε τους 9.903.268. Ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών ξεπερνούσαν το σύνολο του νόμιμου πληθυσμού της χώρας κατά 49.302.
Επιπλέον οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του 2012 δεν συνέπιπταν αριθμητικά με την απογραφή του 2011, ούτε επαληθεύονταν αν αφαιρούσαμε το σύνολο των ανηλίκων (επετηρίδα ΕΛΣΤΑΤ 2009) από το σύνολο του πληθυσμού (απογραφή 2011), οπότε και προέκυπταν 902.178 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν.
Κατόπιν αυτών των διαπιστώσεων, η κυρία Γεριτσίδου προέβει σε μήνυση κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, στο δε περιεχόμενο του κειμένου της μήνυσης, αναφέρει λεπτομερώς τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλοίωσης του αποτελέσματος.

      Η κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, με κεντρικό άξονα την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, έχει συμπαρασύρει θεσμούς και οργανισμούς κ.ο. (κοινής οφέλειας), με συνέπεια την παύση της λειτουργίας τους.
            Όσο αφορά τους θεσμούς, κυριότερος εξ αυτών είναι η απούσα συμφωνία, μεταξύ κράτους και πολιτών.
                Όσο αφορά κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς, τα υπουργεία Υγείας – Πρόνοιας και Παιδείας συνετέλεσαν ώστε η υγεία και φροντίδα του πολίτη, καθώς και η χαλκίδευση της Ελληνικής γλώσσας, να έχουν ως αποτέλεσμα την επιτίμηση της ζωής ως αξία και την απαξίωση του μορφωτικού επιπέδου, που κάθε Έλληνας πολίτης δικαιούται να έχει. Αυτές τις διαπιστώσεις τις εισπράττει ο Έλληνας, στην καθημερινότητα του, και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης.
Με την επίφαση του μνημονίου, ο κρατικός μηχανισμός καταστρέφει σταδιακά και μεθοδευτικά, ότι υπάρχει στον Ελλαδικό χώρο. Το μνημόνιο όμως είναι επέκταση της απαξίωση προς τον πολίτη, καθώς ουδείς τον ερώτησε αν συμφωνεί με τους όρους του. Αλλά και το ίδιο το μνημόνιο εισεχώρησε στην Ελλάδα παρανόμως, όπως προκύπτει από την καταγγελία της κυρίας Γεωργαντά η οποία υπήρξε μέλος της επιτροπής της ΕΛΣΤΑΤ. Κατά την κυρία Γεωργαντά ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου προσκομίζοντας ψευδές και διογκωμένο έλλειμμα της Ελλάδας επέτρεψε στον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, να βάλει την Ελλάδα στο μνημόνιο.
Στον ασφαλιστικό τομέα ο Έλληνας αγνοήθηκε όσο αφορά τις εισφορές του στα ταμεία.
Περιθωριοποιήθηκε ως άτομο σε σχέση με τις βασικές ανάγκες του, κατόπιν παρανόμων μισθολογικών περικοπών εφ’ όσον τα στοιχεία τα οποία αιτιολογούσαν αυτές τις περικοπές, δεν αφορούσαν την πραγματικότητα, αλλά αποτελούσαν προϊόν εξαπάτησης.
Αυτές οι αποκαλύψεις και διαπιστώσεις, εκτός από τις τραγικές τους συνέπειες, δημιουργούν ερωτηματικά όπως:
α) Γιατί οι πολιτικοί μας, προέβησαν σ’ αυτές τις πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα;
β) Ποιοί είναι οι τρόποι οι οποίοι μπορούν να ματαιώσουν την καταστρεπτική πορεία της χώρας;
γ) Πως μπορούν να ανατραπούν οι σημερινοί κυβερνώντες κατόπιν αυτών των αποκαλύψεων;
δ) Ποιοί πρέπει να είναι οι επόμενοι διαχειριστές στον πολιτικό χώρο;
            Οι απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα είναι δυνατό να δοθούν, με προϋπόθεση την εντόπιση, του πυρήνα από τον οποίο προκύπτουν οι συμπεριφορές των πολιτικών προσώπων που κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα.
            Με μία ιστορική αναδρομή στην πορεία των Ελληνικών Επαναστάσεων, διαπιστώνεται ότι οι Έλληνες υπερκερούσαν των δυνατοτήτων τους, στα πεδία των μαχών, διότι σ’ αυτές τις μάχες, πολεμούσαν ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Πως λοιπόν γινόταν οι νικητές στα παιδία των μαχών, να νικώνται στη συνέχεια από τους πολιτικούς; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί οι πολιτικοί που την κυβερνούσαν ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ήταν Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικανοί, Γερμανοί.
Αλλά και αυτοί μόνο κατ’ όνομα, γιατί κατ’ ουσίαν και αυτούς τους κυβερνούν ΠΑΝΤΟΤΕ οι Εβραίοι.
            Στο έσχατο σημείο της απώλειας της Εθνικής μας κυριαρχίας, αναδύεται και ο πυρήνας του αίσχους ο οποίος σε μορφή υποβόσκουσας κατάστασης, υπονόμευε επί σειρά δεκαετιών την εξάλειψη μας ως κράτος και τον αφανισμό μας ως Έθνος, και ως γένος. Στον πυρήνα αυτής της δυσώδους ανάδυσης, ανακαλύπτονται τα πραγματικά πρόσωπα των ιθυνόντων για την σημερινή κατάντια, της πατρίδας μας. Διαπιστώνεται ότι οι σημερινοί πολιτικοί, όχι μόνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά κατάγονται από το γένος εκείνο το οποίο ανέκαθεν μάχονταν τη διανόηση, τον πολιτισμό, και την Ορθοδοξία!! Οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων είναι οποί ΕΒΡΑΙΟΙ.


Ανδρέας Παπανδρέου: Τσαντ Μινέϊκο: (Λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής).
Γιώργος Τσαντ Μινέϊκο Παπανδρέου: Λιθουανοπολωνοαμερικανοεβραϊκής καταγωγής.
Καρα-αμαν-αλης: Τουρκοεβραϊκό γένος ντονμέδων σαββατιανών.
Στεφανόπουλος: Αλβανικής καταγωγής.
Παπούλιας: Εβραίος εξ Ιωαννίνων.
Μπενάκη: Εβραϊκό γένος Μπενάκη Χωρέμι ή Μπεν Χιράμ.
Βαρβιτσιώτης: κρυπτοεβραϊκό γένος Μπάρμπι. 
Σημίτης: κρυπτομογγολοεβραίος «κινέζος». Αληθινό όνομα: Μαρδοχάι Αβουρής ή Εβέρ.
Μητσοτάκης: Ελληνοεβραίοι από το εβραϊκό γένος Βενιζέλ ή Μπέν-Σαλόμ.
Πολύδωρας: Μασόνος.
Αλαβάνος: κρυπτοεβραίος από το γένος Αλ-λεβί  ή Λεβί.
Χοάνα Διαμαντοπούλου: Εβραία.
Βενιζέλος: Τουργκούτσογλου ή Τουργκούτ. Εβραιότουρκος. 
Χρυσοχοϊδης: Κοέμ Κοεμτζόγλου.
Καρατζαφέρης: Καρα-ζαφέρι: (Τουρκοαλβανός από το γένος Ζαφέρι)
Ραγκούσης:  Σαραγκούσης.
Παπαδήμος:  Ελληνοεβραίος το γένος Δαυίδ, Δαυίδοβ.
Γιάννης Στουρνάρας: Ελληνοεβραίος. Μπαίν Σαβί.  
Αλέξης Τσίπρας: «Άξελ». Εβραϊκής καταγωγής.
            Βάση αυτής της διαπίστωσης οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, -(οι οποίοι διαχρονικά ή ανήκαν και ανήκουν στο γένος των Εβραίων, ή ήταν και είναι μασονικά κατασκευάσματα)- βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, εκτελώντας το έργο το οποίο σε μεγάλο βαθμό έχει επιτευχθεί, καθώς με την επίφαση της «προοδευτικής μεταρρύθμισης» κατάφεραν:
α) Σταδιακά να «εισβάλλουν» στην κυριολεξία στη χώρα μας, 5.000.000 αλλοδαποί.
β) Τον αφελληνισμό μέσω της γλώσσας, την οποία κατέστρεψαν.
γ) Να παραχαράξουν και να περιθωριοποιήσουν την Ιστορία μας.
δ) Να απαξιώσουν την ορθοδοξία.
ε) Να προπαγανδίσουν τον αρχαίο Ελληνισμό.
στ) Να σπείρουν τη διχόνια ανάμεσα στους Έλληνες.
ζ) Με έντονη προπαγάνδα κατά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας κατάφεραν να χαρακτηρίζονται σήμερα εκείνοι οι οποίοι εξήραν ικανοτήτων, και ήθους, ως αρχιερείς εγκλημάτων και κακουργηματικών πράξεων.
η) Η φίμωση στην ενημέρωση να λειτουργεί ως επισφράγισμα όλων των προαναφερθέντων.
            Στον οικονομικό τομέα, το ξεπούλημα των πάντων είναι πασιφανές. Μετονόμασαν σε «επένδυση», κάθε παραχώρηση δημόσιας περιουσίας, έναντι πινακίου φακής ως αντάλλαγμα, και αυτό για να μην ειπωθεί το ξεπούλημα «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ», αλλά «ΑΓΟΡΑ»!!!
Στη βιομηχανία, τη βιοτεχνία και το εμπόριο, έδωσαν τη χαριστική βολή μέσω της φορολογικής επιβάρυνσης.
Τους κατασκευαστικούς οργανισμούς όπως: ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), την Ελληνική Πολεμική Βιομηχανία, και τα ναυπηγεία τα παρεχώρησαν σε ξένους «επενδυτές».
            Παράλληλα με τα προηγούμενα επιδιώκεται  –βάση πάντα της ολοκλήρωσης του προγραμματισμένου σχεδίου, το οποίο έχουν αναλάβει- και η «αρπαγή» των ιδιόκτητων κατοικιών. Η μείωση του πληθυσμού μέσω της στέρησης ιδιαίτερων αναγκαίων φαρμάκων, μεταλλαγμένων τροφίμων και επικινδύνου εμβολιασμού, βρίσκεται υπό εξέλιξη.
 
Ουσίες που εμπεριέχονται στους καθημερινούς αεροψεκασμούς, όπως είναι το αλουμίνιο και το βάριο, προκαλούν:
Αλουμίνιο:  Βραδύτητα. Βραδύτητα σκέψεως – συναισθήματος, παράλυση, σύγχυση, δυσκολία να απαντηθεί μια ερώτηση, απελπισία, κατάθλιψη, αργά αντανακλαστικά, παράλυση μυών, νευρική αταξία, υποτροπιάζοντα κρυολογήματα.
Βάριο:  Ανάγκη για προστασία, φόβο, αναποφασιστικότητα, καχυποψία, επιφυλακτικότητα, γεροντική άνοια – Αλτσχαϊμερ.
Αν το Βάριο συνδεθεί με Χλώριο και νερό:  Υστερία, χορεία, σκλήρυνση κατά πλάκας, ανεύρυσμα αορτής, υπέρταση, αθηρωμάτωση (βλάβη των αρτηριών).
Αν το Βάριο ενωθεί με το Ιώδιο:  Υποθυρεοειδισμό, γενική καχεξία, χρόνια κόπωση.
Η δική μας η θέση απέναντι στα πράγματα μπορεί να λειτουργήσει βάση του ενστίκτου της άρνησης στην υποταγή, το οποίο εμπεριέχεται στο Ελληνικό D.N.A. και υιοθετώντας παραδειγματικά υποδειγματικές συμπεριφορές συμπολιτών μας, οι οποίες γίνονται πλέον γνωστές, μόνο μέσω διαδικτύου, και μεταφοράς για γνωστοποίηση, από ανθρώπους οι οποίοι νοιάζονται για την πορεία αυτού του Έθνους – Κράτους.
Ενεργοποιώντας το νόμιμο δικαίωμα κάθε πολίτη να αντιστέκεται στη διαφθορά και το έγκλημα, και φερόμενοι, ως πολιτισμένος λαός, σεβόμαστε και υπερασπιζόμαστε εμπράκτως, ότι μας ανήκει αναφαίρετα:
ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
Τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον τόπο μας και την ιστορία του.
            Η ανατροπή των καθεστωτικών και επικυρίαρχων δυνάμεων που δυναστεύουν και καταστρέφουν την χώρα, τα παιδιά μας, και εμάς τους ίδιους, μπορεί να επιτευχθεί με μηνύσεις και αγωγές. Εκτός από την κυρία Όλγα Γεριτσίδου, μήνυση για εσχάτη προδοσία έχει κατατεθεί και από την δικηγόρο κυρία Ντόρα Κρητικοπούλου, μαζί με τον πρώην εισαγγελέα Γιάννη Σακκά. Την συγκεκριμένη αγωγή έχουν συνυπογράψει πολλοί συμπολίτες μας. Ο πλωτάρχης ε.α. (εν αποστρατεία) κύριος Παναγιώτης Σταμάτης, έχει επίσης καταθέσει μήνυση, κατά του Γ. Παπανδρέου.       
Πέρα όμως των προαναφερθέντων προσώπων, ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουμε την υποχρέωση ενεργοποίησης του άρθρου 120 του Συντάγματος, βάση του οποίου έχει συνταχθεί και αναρτηθεί στο διαδίκτυο η Ιερή (όπως ονομάζεται) μήνυση. Tο άρθρο 120 του Συντάγματος είναι η Ακροτελεύτια διάταξη η οποία στην παράγραφο 4 αναφέρει:
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»
Πρόκειται για την ιερή μήνυση, η οποία αναφέρεται στο διαδίκτυο ως αναζήτηση με την ένδειξη:
«Ιερή δήλωση εφαρμογής του άρθρου 120 και καταγγελία κατά του από 24/11/2011 διαρκούς κακουργήματος καταπάτησης του όρκου».
Το έγγραφο το καταθέτουμε στην εισαγγελία πρωτοδικών όπως αναφέρεται και στην επικεφαλίδα της μηνύσεως.             

ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

            Η κατάθεση της Ιερής αυτής μηνύσεως εκπροσωπεί σήμερα, τον μοναδικό τρόπο απόκτηση της ελευθερίας μας, και ανάκτησης της αξιοπρέπειας μας.
Το ερώτημα το οποίο προφανώς προκύπτει κατόπιν ολοκλήρωσης των προαναφερθέντων διαδικασιών, εφ’ όσον ευδοκιμήσουν, είναι η αντιπροσώπευση της αποκατεστημένης Δημοκρατίας. Ποία πρότυπα μπορούν να θεωρηθούν ως κατάλληλα για ανάθεση καθηκόντων.
Ως απάντηση στο ερώτημα προκύπτει η υπενθύμιση ότι η Δημοκρατία δη-μι-ου-ργεί-ται.

Δεν είναι μαγειρεμένο γεύμα το οποίο προσφέρεται έτοιμο, σε ένα καλοστρωμένο τραπέζι.
Πρόκειται για γεύμα το οποίο ΕΜΕΙΣ θα ετοιμάσουμε, επιλέγοντας τα υλικά, επιδιδόμενοι στη διαδικασία παρασκευάσματος, καθώς και στον τρόπο διανομή, και τέρψης αυτού.   
Γιατί η Δημοκρατία είναι ΑΣΚΗΣΗ η οποία λειτουργεί ανάλογα με τις ανάγκες του λαού που την διαχειρίζεται.

Κωνσταντινίδου
Ανθή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)