Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Το "ορθόδοξο ημερολόγιο του 2014" της ομοφυλοφιλίας και της παρακμής.



Preorder Orthodox Calendar 2014Το δημοσίευμα που ακολουθεί προετοιμάστηκε από τους διαχειριστές του ιστολογίου ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με υλικό που μας απόστειλε ο κύριος Στέργιος Ζ., τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για αυτή την ενημερωτική προσφορά του.


Αναφερόμαστε σε ένα δήθεν «ορθόδοξο ημερολόγιο» το οποίο με τις φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο που ακολουθούν θίγουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, τον θεσμό της οικογένειας καθώς και την ιεροσύνη. Οι ομοφυλοφιλικές ομάδες έχουν εδραιωθεί και προβάλλονται σε όλες τις σύγχρονες τηλεοπτικές δραστηριότητες και τώρα κάνουν ένα ακόμα παράτολμο βήμα, να προβάλλουν την σεξουαλική τους ιδιαιτερότητα μέσα στους κόλπους της ορθόδοξης εκκλησίας και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο. Μαζί τους είναι σύμμαχοι και τα Ελληνικά ΜΜΕ και περιοδικά.


Κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι οι ιερείς και οι μοναχοί είναι άνθρωποι και έχουν πάθη, όμως η ζωή τους είναι μια διαρκή μάχη για τον
εκμηδενισμό τους, οδηγώντας τους στον απώτερο σκοπό την θέωση, δηλαδή την ένωση με τον Δημιουργό. Για αυτό κάθε προσβολή τους με ομοφυλοφιλικά υπονοούμενα, το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργήσει ένα αίσθημα αντιπάθειας αλλά και να αναδείξει την αθλιότητα, την χαμηλού επιπέδου προβολή αλλά και την υποκουλτούρα, που μάταια προσπαθούν να πιάσουν το άφταστο. Ενώ εμείς αναφερόμαστε στην πνευματική ανάπτυξη και αποβολή των παθών των Ορθοδόξων, οι δημιουργοί του αναφέρονται σε μία πτώση σωματικών παρορμήσεων που καταφανέστατα είναι δούλοι και έρμαια των σαρκικών τους επιθυμιών και πρωτόγονων διεστραμμένων ενστίκτων.  

Όσο και να διαβάλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούνται και να δείχνουν την κακογουστιά τους και την ανωμαλία τους.


Η μη αποδοχή τέτοιων ημερολογίων κρίνεται απαραίτητη, καθότι δεν είναι μόνο που θιγούν την θρησκευτική συνείδηση των Ορθοδόξων αλλά  θα μπορούσε ο καθένας ανώμαλος να προετοιμάζει τέτοια ημερολόγια για να δείξει δήθεν την προοδευτικότητα του στις σεξουαλικές του επιθυμίες. Έτσι αυτή η κίνηση θα έδινε το έναυσμα στους παιδόφιλους να αναδείξουν φωτογραφίες με ιερείς και μικρά παιδιά, το ίδιο και οι κτηνοβάτες, οι κοπρολάγνοι, οι ιερόδουλες και κάθε λογής σεξουαλικής διαστροφής…
Στην πραγματικότητα κανέναν μας δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική ζωή του άλλου, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του, φτάνει να μην θίγει τα δικά μας πιστεύω και να μην προβάλλει τα δικά του θέλω, επιβάλλοντας τα στην κοινωνία μας, μετατρέποντας το φυσιολογικό σε μειοψηφία και χωρίς δικαιώματα. Ας μην ξεχνάμε ότι τα ρατσιστικά νομοσχέδια τα ετοίμασαν οι ίδιοι οι ρατσιστές για να υπερισχύσουν καταπιέζοντας την πλειοψηφία.  


1-OC-January-20142-OC-February-20143-OC-March-20144-OC-April-20145-OC-May-20146-OC-June-20147-OC-July-20148-OC-August-20149-OC-September-201410-OC-October-201411-OC-November-201412-OC-December-2014


Στην διεύθυνση:


αναφέρονται για αυτό το ημερολόγιο και τους δημιουργούς του:

(Μετάφραση από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)


About us (Σχετικά με εμάς)
OC ( Ορθόδοξο Ημερολόγιο ) είναι ο τίτλος των ημερολογίων τοίχου και βίντεο, όπου δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά το 2012 , με γυμνές και ημίγυμνες  φωτογραφίες των μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 Το ημερολόγιο είναι το πνευματικό τέκνο μιας ομάδας που απαρτίζεται κυρίως από Ορθόδοξη ανατολική Ευρώπη των πρώην κομμουνιστικών  κρατών . Ο πρωταρχικός στόχος ήταν να θίξει ότι οι Ορθόδοξοι πιστοί δεν είναι όλοι οπισθοδρομικοί , όπως παρουσιάζονται από τον Τύπο σαν στενόμυαλοι και στερεότυποι, αλλά μάλλον είναι κανονικοί άνθρωποι με προτιμήσεις, πάθη , ενδιαφέροντα και επιθυμίες . Την ίδια στιγμή , το ημερολόγιο υιοθετεί μια ειρωνική προσέγγιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας , η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα διαφθοράς , σε καλλιτεχνική καταστολή , γκέι σεξ συγκαλύψεις , χυδαία συμπεριφορά και την ομοφοβία .

Μέσα από τις φωτογραφίες τους , η OC δημιουργική ομάδα έχει ως στόχο να αντισταθμιστούν οι αρνητικές και ξεπερασμένη επιρροές του μεγαλύτερου μέρους της Ορθοδόξου ηγεσίας της εκκλησίας. Αν και αναγνωρίζει ότι η αλλαγή δεν μπορεί να έρθει γρήγορα με την επίσημη θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας , η OC πιστεύει  ότι  τουλάχιστον μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους (πιστοί ή όχι ) ώστε να αντανακλά και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο λόγος / ιδέες τους δεν χωράνε πλέον στην σύγχρονη κοινωνία .

Με έντονα χρώματα , υπονοούμενα ομοφυλοφιλικά και με ευγενικό  ειρωνικό χιούμορ , τα OC έργα τέχνης έχουν σύρει τις συγκρίσεις με τα κλασικά έργα του David LaChapelle και Pierre & Gilles .

Οι φωτογραφιές πραγματοποιήθηκαν στην κυρίως Ορθόδοξη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης  … 


TEAM (ομάδα):
Η ομάδα αποτελείται από 6 ταλαντούχους νέους κατά κύριο λόγο της ορθόδοξης πίστης.


Σχόλιο κυρ. Στέργιου Ζ.:

To πράγμα είναι γενικό και σε διεθνές επίπεδο, όμως ειδικότερα από τον χριστιανισμό βάλλεται η ορθοδοξία. Δείτε ένα κατόρθωμα εναντίον της.


Το παιξε χθες (13 Nοε 2013) ο Αντένα τιβι. Δείτε τι είπε ο ρεπόρτερ και πώς προλόγησε η Χούκλη στο 51:40

Περισσότερα εδώ όπου μεταξύ άλλων θα μάθετε ότι η ομάδα δράσης αποτελείται από 6 ταλαντούχους, δημιουργικούς Ορθοδόξους (6 young creative talents of primarily Orthodox faith)








Ψάχνοντας, βρήκα ότι ο antenna όντως κρατάει ψηλά την σημαία στο θέμα. 

Στην διεύθυνση http://www.antenna.gr/news/life/article/323184/kolazei-kai-agies-to-orthodoxo-imerologio-toy-2014- έχει ως αυτόνομο βίντεο το "ρεπορτάζ" που παρουσίασε στις ειδήσεις του και άλλο σχετικό υλικό, με το γενικό τίτλο "Ορθόδοξο Ημερολόγιο 2014", επικροτώντας έτσι με πλάγιο τρόπο την "κατηγορία" της ομοφοβίας κατά της ορθόδοξης εκκλησίας και γενικά την επίθεση εναντίον της ορθοδοξίας, που με τόσο χαρακτηριστικό μειδίαμα επικύρωσε στο τέλος και η Χούκλη (ο πρόλογος με τα μασημένα λόγια, ήταν επίσης προς την ίδια κατεύθυνση).


Άλλη μια επιβεβαίωση ότι τα gay-pride, η νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων με δυνατότητα υιοθεσίας παιδιών, τα θέματα παιδείας για "αναμόρφωση" γλώσσας-ιστορίας-θρησκευτικών (από το δημοτικό υποχρεώνονται τα παιδιά να μάθουν ότι τα φύλα ούτε δυο είναι, ούτε σταθερά στον άνθρωπο), το κόψιμο των δώρων Χριστουγέννων-Πάσχα, η δίωξη ακόμα και των χριστουγεννιάτικων δέντρων μόνον τυχαία δεν είναι (όπως και η "οικονομική κρίση").


Άλλες σελίδες που έπαιξαν το θέμα:



και http://www.lay-out.gr/apisteyto-ierosulia-deite-to-hmerologio-me-papades-poy-exoun-koria-pou-kolazoun/ όπου μάλλον άστοχα επικρίνεται το θέμα χωρίς να αναλύεται η πραγματική του διάσταση.



(Αναθεώρηση 17/11/2013 από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)