Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Euroscola ...από πλάνη σε πλάνη

Και για να μην τρέφουμε αυταπάτες, να γνωρίσουμε καλύτερα το μέγεθος της προσχεδιασμένης και καλά οργανωμένης απάτης, ας δούμε και τα τελευταία στιγμιότυπα της πλύσης εγκεφάλου που επιβάλλεται μέσω της παιδείας σχετικά με τον "κοινοβουλευτισμό" και την "δημοκρατία" σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Όπως η "Διαύγεια" του Ελληνικού κράτους έρχεται έμμεσα να παραδεχθεί την "αδιαφάνεια" του χθες και μπορούμε να κατανοήσουμε σήμερα ότι είναι τόσο πλαστή όσο η "διαβούλευση" και το "δημοκρατικό τόξο"

Αντίστοιχα το πρόγραμμα "Euroscola" που προωθεί το "καθ' ημάς" υπουργείο παιδείας έρχεται να μας πιπιλίσει τ' αυτιά ορίζοντας το ευρω-δημοκρατικό έλλειμμα και την θετική πορεία που εγγυάται για όλους μας το Μάαστριχτ και η Λισσαβόνα.


ΥΓ Το άλλο με τον Τοτό το είδατε; Παίζει (διαφημίζεται) από την ΒΟΥΛΗ-Τηλεόραση που δεν είναι "διεφθαρμένη" όπως ήταν η ΕΡΤ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)