Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

''ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ''

Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, υπάλληλοι των τοκογλύφων, ξεπουλητάδες, αγοραίοι πολιτικάντιδες, δωσίλογοι, μεταποιητές ελπίδων και αγώνων, κηφήνες, πλασιέ λεσχών, οίκων και άλλων συναφών επεξεργαστηρίων δουλείας, κουτοπόνηροι μεγαλοσυνδικαλιστές, καλοταϊσμένοι μεσάζοντες , μπουκωμένοι μικροδιαννοητές, μισθωμένοι δημοσιογραφούντες, ντοπαρισμένοι μισθοφόροι, παλαμακιστές οπαδοί με το αζημίωτο, θρασείμια κουκουλοφόροι, κρανοφόροι σαδομαζοχιστές, μία μπάσταρδη γενιά φιδιού, εθνικοί σκουπιδιαραίοι. 

Αυτοί μας κυβερνούν, αυτοί ξεπουλάνε τον τόπο, αυτοί ορίζουν σήμερα την εξαθλίωση των ανθρώπων του μόχθου, αυτοί τσακίζουν τα φτερά και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, αυτοί επιβάλλουν την βαθιά θλίψη των απόμαχων της δουλειάς. Δικό τους δημιούργημα μια Χώρα ημιαναίσθητης ή και επιληπτικά λειτουργούσας Δημοκρατίας. Πολλαπλό και απεχθές το έγκλημά τους, μοναδικό ίσως φαινόμενο διεθνούς ανομίας. 

Μέσα στις χαώδεις ανισότητες που δημιουργεί η πολιτική τους και μέσα σε μία μόνιμη τάξη περιθωριοποιημένων βρήκαν γόνιμο έδαφος οι πιο ακραίες πολιτικές ενός μαύρου ολοκληρωτισμού.
Η πολιτική ανατροπή αυτών των πολιτικών, η αποκατάσταση της Εθνικής Κυριαρχίας, η ολοκληρωμένη και ουσιαστική λειτουργία της Δημοκρατίας, η πορεία προς την ευημερία και η τιμωρία των ενόχων είναι αυτά που θα ανακόψουν και εξαφανίσουν τελικά τα αίτια που γεννούν ολοκληρωτισμούς.

Τοσουνίδης Θόδωρος
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου
Ανεξάρτητων Ελλήνων

Από το: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)