Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Καταπέλτης» η κατάθεση της φίλης του Παύλου Φύσσα



«Καταπέλτης» η κατάθεση της φίλης του Παύλου ΦύσσαΣοκ και σοβαρά ερωτήματα προκαλούν τα όσα υποστήριξε στην κατάθεσή της στον ανακριτική Πειραιά η φίλη του Παύλου Φύσσα, η οποία έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του 34χρονου από τον Γιώργο Ρουπακιά. 
Η ίδια καταγγέλλει το γεγονός πως η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν παρούσα στο περιστατικό και δεν έκανε τίποτα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει τη δολοφονία. 

Παράλληλα, η φίλη του Φύσσα δήλωσε πως μπορεί να αναγνωρίσει άτομα, καθώς την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και είδε ακριβώς τι συνέβη.

Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/352175/katapeltis-i-katathesi-tis-filis-toy-payloy-fyssa#ixzz2gPz7jjRj



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται για να κλείσει το αφιέρωμα μας στην δολοφονία του νεαρού Παύλου Φύσσα και να διαπιστωθεί η αλήθεια από τα γεγονότα και όχι από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ.

Συνοψίζοντας, έχουμε πολλά ανεξήγητα σημεία, που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτή η δολοφονία, ήταν κατασκευασμένη από το παρακράτος που λειτουργεί άψογα, με προβοκάτσιες, ψεύδη, παραπληροφόρηση και προπαγάνδα.  Μια δολοφονία που έγινε η σημαία στην κυβέρνηση ΝΔ –ΠΑΣΟΚ αλλά και συνιστωσών της αριστεράς να διασύρουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής και να φυλακίσουν τα στελέχη τους.

Τα μελανά γεγονότα στην υπόθεση αυτής της άδικης δολοφονίας είναι:


1ον Πραγματοποιείται ένας διαπληχτισμός μεταξύ θύματος και δράστη όπου δεν γνωρίζουμε  τι αφορούσε; Τον ποδοσφαιρικό αγώνα ή τις πολιτικές του θέσεις τους, καείς δεν το διευκρινίστηκε κι όμως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την δολοφονία του Παύλου.  


2ον Τα ΜΜΕ καθώς και η κυβέρνηση πριν ακόμα ανοίξει το στόμα του ο δολοφόνος και να πραγματοποιηθούν οι σχετικές έρευνες προσδιόρισαν ότι πρόκειται για μια πολιτική δολοφονία και μάλιστα ρατσιστική. Στην πραγματικότητα κανείς δεν είναι σε θέση να καταδικάσει και να καταλήξει σε συμπεράσματα, μόνο όσοι αρπάζουν την ευκαιρία για να εκμεταλλευτούν αυτή τη δολοφονία. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται χρόνια από την Αμερική, η οποία με ψεύτικα στοιχεία δημιουργεί πολέμους, στην δικιά μας περίπτωση φαίνεται πολύ στημένο. 


3ον Ο δολοφόνος μπροστά στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μαχαιρώνει τρεις φορές το θύμα, ενώ νωρίτερα η φίλη του θύματος έχει καλέσει τους αστυνομικούς να επέμβουν. Εδώ μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, όπως ότι οι αστυνομικοί ήταν εκεί για να δράσουν μόνο στην σύλληψη του δράστη μετά την δολοφονία,  επίσης ο δράστης ή είχε μεγάλος θράσος ή ήταν πληρωμένος από κυβερνητικά στελέχη για να προβεί σε μία εν ψυχρώ δολοφονία μπροστά στα μάτια της αστυνομίας και στην συνέχεια να παραδοθεί χωρίς καμία αντίσταση. Αυτό που δεν περίμενε κανείς μας είναι να παρασημοφορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας την αστυνομικίνα που ενώ θα μπορούσε να αποτρέψει το φονικό απλά συνέλαβε τον δράστη. Σε αυτό το σημείο παρατηρούμε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης να καλύπτει τους αστυνομικούς και να διαδίδει ότι μόλις είχαν φτάσει, ενώ η φίλη του Παύλου και οι μάρτυρες τον διαψεύδουν.


4ον Ο κύριος Δένδιας ετοίμασε άμεσα φάκελο για την Χρυσή Αυγή στηριζόμενος στα εκτενή δημοσιεύματα κάποιον εφημερίδων. Άραγε η έρευνα των ρεπόρτερ είναι η αντικατάσταση της έρευνας της αστυνομίας; Μπορεί ένας υπουργός να μην κατέχει  ο ίδιος πληροφορίες και να στέλνει στον εισαγγελέα στοιχεία από δημοσιεύματα εφημερίδων.  


5ον Οι κατηγορίες που ετοίμασαν για την Χρυσή Αυγή μας λένε ότι ήταν αποτέλεσμα παρακολούθησης πολλών ετών, δηλαδή μας λένε ότι γνώριζαν αλλά δεν έπρατταν τίποτα για να τους σταματήσουν, αλλά ξαφνικά το αποφάσισαν.  Το αποφάσισαν όμως έξη μήνες πριν τις εκλογές, καθόλου τυχαίο αν σκεφτεί κανείς την άνοδο της Χρυσής Αυγής που θα μπορούσε να γίνει και κυβέρνηση.


6ον Η κυβέρνηση έδειξε την τεράστια δύναμη της κάνοντας συλλήψεις σε βουλευτές και μέλη κόμματος που έχει ψηφίσει ο Ελληνικός λαός. Η άρση της Βουλευτικής ασυλίας πραγματοποιήθηκε επιλεκτικά χωρίς την έγκριση της στην Βουλή όπως συνηθίζεται.  Δηλαδή έχουμε μια συμμορία που συνεδριάζει εκτός Βουλής και αποφασίζει για όλους μας από πριν. Αυτή όμως η συμμορία αναδεικνύει την αντισυνταγματικότητα της και την προδοσία της που υφίσταται εις βάρους της Δημοκρατίας και των θεσμών αυτού του κράτους. Ετοίμασαν οι ίδιοι το κατηγορητήριο παγιδεύοντας τους Βουλευτές, ύστερα από κρυφές συνεστιάσεις της κυβέρνησης με τους εισαγγελείς.  

Αυτοί είναι οι προδότες έδωσαν την εξουσία στην Τρόικα χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό, ο λαός ψήφισε αυτούς και αυτοί ενεργούν μόνο κατόπιν των εντολών της Τρόικας. Σε αυτό το σημείο προσθέτουμε ότι ορκίζονται να υπηρετούν τον λαό και τα συμφέροντα του κράτους, ενώ οι ίδιοι πράττουν το αντίθετο. 


7ον Τα ΜΜΕ καθώς και η κυβέρνηση αναφέρονται σε ρατσισμό αλλά και σε κακουργηματικές οργανώσεις, χωρίς να δούνε τον εαυτό τους στον καθρέπτη. Βιώνουμε τον μεγαλύτερο φασισμό που έχει περάσει η χώρα μας από αυτούς που αποκαλούνται φιλελεύθεροι και απαρτίζουν το δημοκρατικό τόξο. Ένα τόξο που πετάει τα δηλητηριώδη βέλη του στον λαό και που τον ωθεί στην αυτοκτονία, στην φτώχεια, στην ανεργία αλλά και στην δημιουργία σκευωρίας και ρατσιστικής βίας εις βάρους των Ελλήνων πολιτών. Μας ονοματίζουν όλους κλέφτες, απατεώνες, φοροφυγάδες, τεμπέληδες και πολλά άλλα, αν αυτό δεν είναι κυβερνητικός ρατσισμός τότε τι είναι;  Οι μεγαλύτεροι ρατσιστές δημιούργησαν τον αντιρατσιστικό νόμο για να τυλίξουν σε μία κόλλα χαρτί τους εχθρούς τους και έτσι να τους εξολοθρεύουν. 


8ον Η Χρυσή Αυγή μπορεί να έχει διαπράξει  μεμονωμένα εγκλήματα, αλλά οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων διέπραξαν γενοκτονίες και μαζικά εγκλήματα ενάντια όλων των Ελλήνων.Όμως δεν φυλακίστηκαν και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. 


Κλείνοντας συμβουλεύουμε τους αναγνώστες μας να μην παρακολουθούν τηλεόραση, επειδή είναι η τηλεόραση της προπαγανδάς, είναι η φωνή της Τρόικας και της παραπληροφόρησης, είναι η φωνή του τραπεζικού συστήματος που έχει κάτσει στο σβέρκο μας και μας πίνει το αίμα, είναι το όργανο της Γερμανικής Κατοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)