Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Φασισμός και υπουργείο οικονομικών: καταγγελία, του άρπαξαν τον μισθό από την τράπεζα.

Συγκλονιστική μαρτυρία! "Η εφορία μου πήρε το μισθό απο την τράπεζα"

 

 Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αγανακτισμένος πολίτης, η εφορία κατέσχεσε τμήμα του μισθού του από τον τραπεζικό του λογαριασμό και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του κ. Θ. Καμζόλα, πατέρα 4 παιδιών, στο ΣΚΑΙ και στην εκομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιχείρηση που διατηρούσε έκλεισε λόγω κρίσης αφήνοντας κάποια χρέη στην εφορία ύψους περίπου 25.000 ευρώ.  Ο ίδιος ζήτησε διακανονισμό παρουσιάζοντας τα οικονομικά του στοιχεία και λέγοντας ότι είναι σε θέση να καταβάλει στην εφορία προκειμένου να ξεχρεώσει το ποσό των 250 ευρώ το μήνα. Ωστόσο η εφορία δε δεχτηκε αυτό το ποσό, αντιθέτως του ζήτησε να πληρώνει 1.500 ευρώ το μήνα.

Λίγο καιρό μετά, κι ενώ εργάζεται πλέον ως οδηγός σε σχολείο, με μηνιαίο μισθό 540 ευρώ, άναυδος συνειδητοποιεί ότι η εφορία έχει “βάλει χέρι” στις καταθέσεις του, που δεν είναι άλλες παρά μόνον ο μισθός του! Δηλαδή, η εφορία προχώρησε σε κατάσχεση 260 ευρώ από το σύνολο των 540 ευρώ που περιείχε ο τραπεζικός του λογαριασμός, χωρίς καν να έχει προηγηθεί καμία σχετική ενημέρωση.

Ο αγανακτισμένος πολίτης, ομολογεί μάλιστα πως πρόκειται να ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα που απροειδοποίητα βάζει χέρι στον χαμηλό μισθό του, αν και οι Γερμανοί σκότωσαν τον παππού του. Σύμφωνα με τον ίδιο η ψήφος του είναι το μόνο όπλο που έχει και η απελπισία του τον οδηγεί τα άκρα.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία - ντοκουμέντο








Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η κρατική βία, ο φασισμός και η απάνθρωπη δραστηριότητα της κυβέρνησης ξεγυμνώνονται κάθε μέρα με καταγγελίες πολιτών. Οι τράπεζες παίζουν το παιχνίδι τους, τροφοδοτώντας την κυβέρνηση με παράνομες ενέργειες, όπως την αφαίμαξη των τραπεζικών λογαριασμών, για χρέη προς το δημόσιο.
Για αυτό προτείνουμε να πραγματοποιήσουν ανάληψη από των καταθέσεων τους, όσοι τουλάχιστον διαθέτουν κάποια χρήματα, το σίγουρο είναι ότι οι τράπεζες δεν διασφαλίζουν την ακεραιότητα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)