Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Το τραγούδι που είχε γράψει ο Παύλος Φύσσας για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Ράπερ της hip hop σκηνής από το 2009 ήταν ο Παύλος Φύσσας ή Killah P όπως ήταν το προσωνύμιό του, με συνεργασίες με γνωστά ονόματα και πολλά τραγούδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πώς προέκυψε το Killah P: Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2011 «Killah Past όπως ειναι ολόκληρο το Nickname και σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ο Δολοφόνος του παρελθόντος. Να τονίσω πως δεν είχε να κάνει με την φυγή μου από την εν λόγω μουσική παρέα (Freestyle Productions) αλλά με τα πιστεύω μου».

Το παρακάτω τραγούδι όπως είχε πει και ο ίδιος είναι αφιερωμένο «στα παιδιά που χάθηκαν». Στους στίχους του αναφέρεται και το όνομα του **Αλέξη Γρηγορόπουλου.


ΣΧΟΛΙΟ
**ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΆ ΣΗΜΑΣΊΑ ....Ο ΑΔΙΚΟΧΑΜΈΝΟΣ ΝΕΑΡΌΣ ΑΛΈΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ,  ΉΤΑΝ -ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΆ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΤΟΥ- ΑΡΜΕΝΙΚΉΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ.

oloigiaolous.gr

(Εστάλη από τον φίλο μας Γεώργιο Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)