Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Έλληνες δολοφονημένοι από αλλοδαπούς στην Ελλάδα. (βίντεο)



Ήταν κάποια μέρα που μάθαμε ότι γίναμε πολυπολιτισμικοί και συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουν να μην μας ανήκει η χώρα που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. 
Μας γέμισαν με αλλοδαπούς, με ένα σχέδιο λίγων δεκαετιών, που ξεκίνησε με το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία και συνέχισε με τους (λαθρο)  μετανάστες, παιδιά των πολέμων, πρόσφυγες. Μέχρι τότε κοιμόμασταν στα σπίτια μας με τα πατζούρια ανοιχτά, αντίθετα σήμερα ο φόβος κυριαρχεί, παρόλο τις προφυλάξεις μας (συναγερμούς κλπ). Δεν ήταν η ξενοφοβία και ο ρατσισμός, όπως θέλουν να λένε, αλλά το ότι οι πολιτικές σκοπιμότητες, εξαφάνισαν την εθνική μας κυριαρχία, προσπαθώντας να μας κάνουν μειονότητα στο ίδιο μας το κράτος, φτωχούς και δίχως περιουσία. 


Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα με την γειτονική μας Σερβία, κάπως έτσι και με προβοκάτσιες και προπαγάνδα, δημιούργησαν τις συνθήκες για να βοηθήσουν δήθεν τους καταπιεσμένους Αλβανούς, εισβάλοντας στην Σερβία και δημιουργώντας την Σερβική γενοκτονία. Ήταν γενοκτονία όταν οι Νατοϊκές δυνάμεις έσπερναν βόμβες με πυρηνικά απόβλητα, ενώ παράλληλα, υποκριτικά, κατασκεύαζαν σφαίρες χωρίς μολύβι για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον. 

Σήμερα οι Έλληνες ζούνε με μερικούς εκατομμύρια μετανάστες, νόμιμους και μη, όπου όλοι είναι τα θύματα των πολιτικών συμφερόντων και που οι κυβερνήσεις εκμεταλλεύτηκαν τα όνειρα αυτών των ανθρώπων για μια καλύτερη ζωή, δίχως πολέμους, σε μία πολιτισμένη χώρα που θα τους πρόσφερε μια αξιοπρεπή ζωή. Μέσα σε αυτούς εισήχθην και  τυχοδιώκτες, δολοφόνοι, φανατικοί αλλόθρησκοι και κάθε λογής ποιότητας ανθρώπων. Δημιούργησαν γκέτα μέσα στις μεγάλες πόλεις, η Ομόνοια θύμιζε μια χώρα του Πακιστάν και ο κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής των Ελλήνων, από τις βιαιοπραγίες των μεταναστών, μεγάλωνε μέρα με την ημέρα. Το κράτος και το υπουργείο δημοσίας τάξεως και όλη η αστυνομία έγιναν θεατές σε όλα αυτά, σαν να υποστήριζαν έμπρακτα και προκλητικά την ανομία, την βία και τις δολοφονίες εις βάρους των Ελλήνων πολιτών, αλλά και του κράτους με την φοροδιαφυγή και το παραεμπόριο. 


Ήρθε η μέρα που μας κόλλησαν και την ταμπέλα του ρατσιστή, εμείς που ανοίξαμε την αγκαλιά μας σε αυτούς που είχαν ανάγκη, εμείς που τους δώσαμε εργασία, καταλαμβάνοντας εργασιακές θέσεις των δικών μας παιδιών, που δίναμε τον όβολο μας στους ξένους ζητιάνους. 

Φαίνεται η ανοχή μας και η αδιαφορία σε όσα μας επέβαλαν οι πολιτικοί μας ήταν καταστροφική, μιλάνε για ρατσισμό ενώ οι ίδιοι είναι οι ρατσιστές της χειρότερης μορφής. Αυτοί που μαντρώνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους μετανάστες, όπως κάποτε έκαναν οι Γερμανοί στους Εβραίους.
Είναι ρατσισμός να εκμεταλλεύεσαι την ανθρώπινη αδυναμία και να ζούνε αυτοί οι άνθρωποι (όσοι εργάζονται) σε έναν εργασιακό μεσαίωνα και η κυβέρνηση να κάνει τα στραβά μάτια. 
Είναι ρατσισμός ο αντιρατσιστικός νόμος, γιατί κατασκευάστηκε από φασίστες, για να εκμεταλλευτούν προς δικό τους όφελος τον νόμο. 
Είναι ρατσιστές αυτοί που υποστηρίζουν τον αντιρατσιστικό νόμο, γιατί γνωρίζουν ότι οι μετανάστες είναι το φτηνότερο εργατικό δυναμικό της χώρας μας και δεν αντέδρασαν όταν αυτοί εργαζόταν στα χωράφια από το πρωί μέχρι το βράδυ, με το μεροκάματο των 5 ευρώ. 
Είναι ρατσιστές όσοι λένε ότι υποστηρίζουν τους μετανάστες γιατί ποτέ τους δεν τους βοήθησαν ουσιαστικά, δεν τους συμπαραστάθηκαν όταν αυτοί πεινούσαν και ζούσαν μέσα σε τρώγλες.  
Είναι ρατσιστές γιατί είναι δήθεν αντιρατσιστές, γιατί δεν τους έδωσαν ένα κομμάτι ψωμί, από την δικιά τους τσέπη, αντίθετα απαιτούν από τον Έλληνα φορολογούμενο να πληρώνει την συντήρηση των στρατοπέδων συγκέντρωσης τους. 
Είναι ρατσιστές γιατί ουδέποτε μερίμνησαν να ζούνε αυτοί οι άνθρωποι σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, αλλά ούτε να τους το παρέχουν, όλα για το θεαθήναι.


Είναι ρατσιστές επειδή αναφέρονται στον αντιρατσισμό μόνο με την ιδεολογία τους και τις πολιτικές σκοπιμότητες.

Είναι ρατσιστές επειδή θέλουν να λένε ότι είναι αντιρατσιστές για να δηλώσουν την διαφορετικότητα τους  και να αναδείξουν δήθεν την ανωτερότητα τους, ενώ παραμένουν μόνο στα λόγια.
Είναι ρατσιστές όταν δεν αντιδρούν στους νόμους και στους φόρους που προσβάλουν τις προσωπικές ελευθερίες τόσο των μεταναστών όσο και των πολιτών αυτής της χώρας.
Είναι ρατσιστές γιατί δημιουργούν μια εμφύλια αντιπαλότητα και μια εσωτερική αστάθεια  χωρίς να δώσουν λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας με την υπεραύξηση της άφιξης των μεταναστών.
Είναι ρατσιστές γιατί επιλέγουν να μειώσουν τα δικαιώματα και το επίπεδο ζωής των κατοίκων αυτής της χώρας.
Είναι ρατσιστές όταν έβαλαν λόγια στην Μέρκελ ενάντια του Ελληνικού λαού και κανείς δεν αντέδρασε με την στοχοποίηση των Ελλήνων.
Είναι ρατσιστές όταν δέχθηκαν να μας υποτιμήσουν και να μας ανακοινώσουν ότι είμαστε τα κακά παιδιά της Ευρώπης και ότι θα ενεργήσουν παραδειγματικά εις βάρους μας ώστε να γίνουμε αντικείμενο προς αποφυγή.
Είναι ρατσιστές όταν χρησιμοποιούν θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να περάσουν τα μηνύματα που επιθυμούν εις βάρους πολιτών και ομάδων.
 

Οι αντιρατσιστές είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές γιατί μόνο αυτοί σκέφτονται και ενεργούν ρατσιστικά, εξ ιδίων τα αλλότρια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)