Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Οδός Παύλου Φύσσα ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο 34χρονος (το είδαμε κι αυτό)

Οδός Παύλου Φύσσα ο δρόμος που δολοφονήθηκε ο 34χρονοςΜε ομόφωνη απόφασή του, κατά τη συνεδρίαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου αποφάσισε τη μετονομασία της οδού Π. Τσαλδάρη, σε οδό Παύλου Φύσσα. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και στη συνεδρίασή του αυτή πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Αυτή η χώρα θα μας τρελάνει, τι ήταν ο Φύσσας; Ήταν ήρωας; Προσέφερε κάτι στην Ελλάδα και στην κοινωνία μας; Με ποια λογική θα μπορούσε να δώσουν το όνομα του σε μία οδό; Ακόμα δεν έχουμε τις αποφάσεις και τα αποτελέσματα των ερευνών και του δικαστηρίου και η κοινή γνώμη από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ αποφάσισε ότι είναι ήρωας; Η διαμάχη του σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που του στοίχησε την ζωή, τον έκανε ήρωα, όπως και ηρωίδα έγινε και η αστυνομικίνα που δεν απέτρεψε το φονικό αλλά συνέλαβε τον δράστη που παραδόθηκε μόνος του.

Ένα καινούργιο στοιχείο είναι ότι εκπρόσωπος της κυβέρνησης σε εκπομπή της τηλεόρασης ανάφερε ότι ο φάκελος της Χρυσής Αυγής είχε ανοίξει πριν την δολοφονία του Πέτρου Φύσσα, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί η δολοφονία του να διαπράχτηκε από πληρωμένο επαγγελματία που προσέλαβε η κυβέρνηση για να συλλάβει την Χρυσή Αυγή.   Η όλη ιστορία δεν μας πείθει και φαίνεται στημένη, δεν είναι τυχαίο που λίγες μέρες πριν είχαν βρει τρόπο να κατηγορήσουν τον Παναγιώτη Καμμένο, ώστε να χτυπήσουν το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οι προβοκάτσιες και η προπαγάνδα χειρίζονται άριστα από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπου μπορούν με αυτές να διχάζουν την κοινή γνώμη και που δεν θα δίσταζαν να φτάσουν στο φόνο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Το σίγουρο είναι ότι ο Πέτρος είναι ένας αδικοχαμένος νέος στον βωμό των πολιτικών συμφερόντων και σαν εξιλαστήριο θύμα θα ήταν αποδεχτή η ονομασία μίας οδού. Η κυβερνητική βία θα ήταν φρόνιμο να εξεταστεί καλύτερα πριν οποιοσδήποτε από εμάς έβγαζε το οποιοδήποτε συμπέρασμα. 
Οι μόνοι που βγαίνουν λάδι από όλη αυτή την κατάσταση είναι οι ηθικοί αυτουργοί, οι φασίστες που βρίσκονται στην εξουσία και κυβερνούν. Πρέπει να είμαστε ζώα για να πιστέψουμε αυτούς που άρπαξαν την εξουσία με τα ψέματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)