Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ – ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ιστ.Διώξαμε τον Θεό από την ζωή μας και μας πήρε η κατηφόρα.
Βγάλαμε πολιτικούς μασόνους για να μας κυβερνήσουν και ως ήτο επόμενο οι προδότες και οι ανθέλληνες συμμάχισαν με τους εχθρούς και παρέδωσαν την πατρίδα μας στα μεγάλα τους αφεντικά!!! Στα σκοτεινά κυκλώματα και στους μεγάλους τοκογλύφους!
Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται υπό κατοχή και βοήθεια δεν βλέπει να έρχεται από πουθενά. Θ’ αφήσει ο Θεός την Ελλάδα στα χέρια των καθαρμάτων;  Μιά χώρα που γέννησε ήρωες και μάρτυρες θα σβήσει έτσι άδοξα;
Όχι όχι. Απ’ αυτήν την χαώδη και απελπιστική κατάσταση μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει.
Ο Θεός πολλές φορές έσωσε την Ελλάδα δια θαυμάτα και θα την σώσει για μια ακόμη φορά αν μετανοήσουμε και ζητήσουμε το έλεός του.
Όλοι αυτοί οι διεθνείς εγκληματίες που θα τους προλάβει ο θάνατους και θα τ’ αφήσουν όλα τα κλοπιμαία τους στη γη, θα πληρώσουν με τόκο και επιτόκιο τα εγκλήματά τους. Ας μη ξεχνούμε το· «Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν οι δε εκζητούντες τον Κύριο ουκ ελαττωθήσονται παντώς αγαθού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)